//4. What a dick!\\

5.3K 127 19
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Selvom det er efterår formår det alligevel at være varmt her. Det er underligt. I Danmark er det nok 6 grader men her er det 19. Det er luksus. Det er noget af det eneste jeg kan lide ved at være flyttet. Lige nu er vi næsten midt i efterårsferien og jeg har fundet ud af at jeg starter i skole efter den. Så om tre dage starter det nye helvede. Som i måske allerede har gættet er mine karakterer ikke lige de bedste da jeg normalt brugte timerne på den søvn jeg ikke fik om natten, fordi jeg først lagde mig til at sove omkring klokken 2 om natten. Jeg har lovet min mor at det vil der ændres på. Ny skole + ny by = ny start. I år skal være anderledes. Jeg skal koncentrere mig mere om skolen og mindre om Netflix. Som om det kommer til at ske. Men jeg vil gøre mit bedste!

Lige nu har jeg min ynglings bikini på. Jeg tager mit håndklæde, min mobil, mine solbriller og hopper derefter over på Emily's altan. Hun har givet mig lov til at låne den, så jeg kan sole mig da min altan ligger i skygge, og jeg ingen solstol har; hun har jo to. Jeg folder mit håndklæde ud og ligger de andre ting på mini bordet. Derefter tager jeg solbrillerne på og lukker afslappet øjnene.
Det her er livet. New York er måske ikke så slemt igen.

~

Jeg åbner langsomt øjnene og kigger mig omkring. Alting ligger som før, hvis man ser bort fra den uhyggeligt lækre fyr der ligger ved siden af mig på den anden solstol. Hvad pokker? Altså jeg brokker mig ikke, fordi han er ret så attraktiv, men stadig. Hvad laver han dog her? Han ligger med solbriller og bar mave. Hans hud er solbrun, og hans sixpack er tydelig. Han ser ikke ud til at sove, men slapper vist bare af. Emily sagde at der ikke ville være nogen hjemme? Er det her hendes bror? Hun sagde da ikke at han var 'lige-til-at-savle-over' lækker? HVAD SKER DER? Hans mave ikke... Jeg sværger den er hottere end Zack Efron's. Hvad filen gør jeg? Han har ikke lagt mærke til at jeg er vågen. Det er faktisk lidt klamt at tænke på, at han måske har siddet og kigget på mig imens jeg sov... Og jeg ved ikke en gang hvem han er. Altså Emily er køn.. Men ham her er jo hottere end loven tillader? Holy makrel.

Sig noget Laura. Seriøst hvad skal jeg gøre? Blive ved med at lade som om jeg sover? Sige hej? Hvis han er hendes bror er han den der idiot, som har samleje med halvdelen af New Yorks kvindelige befolkning. Man kan også tydeligt se, at han er en fuckboy. Wow. Men han skal jo også bruge udseendet til et eller andet. Jeg sværger, hvis han er en af de der typer, som ikke tænker på pigers følelser, så er jeg den, der er skredet. På den anden side mangler jeg venner. De eneste venner jeg har herovre indtil videre er Emily og mit boblebad.

"Det er et dårligt andet håndsindtryk at stirre" jeg ser forskrækket på hans pink læber der lige bevægede sig. Nej, nej, nej, nej. Pis, pis, pis, pis. Vent... Andet håndsindtryk? Har vi mødtes før?

"Hej?" Jeg sætter mig op og vinker akavet. Han smiler selvtilfredst og tager solbrillerne op i håret så jeg kan se ham i øjnene. Er det her en joke? Det er ikke sjovt Gud. Jeg skal nok blive konfirmeret, bare få mig tilbage til mit normale liv, hvor jeg ikke møder græske Guder på altaner. Han har de samme øjne som ham idioten i flyet. Ham der greb mig på toilettet. Ham der var på flyveren fra Danmark til New York. Ligesom Emily's bror. Pis. Så har vi jo mødtes før? Og det var ikke hyggeligt.

"Lugtede mine klunker så godt, at du valgte, at opsøge mig og ligge dig på min søsters altan, Flyverpige?" Spørger han. Jeg glipper med øjnene. Hvad kaldte han mig lige? 'Flyverpige' undskyld mig. Jeg faldt! Det var piloten der lavede et ryk i flyet! Flyverdreng.

"Jeg lugtede ikke til dine klunker!" forsvarer jeg mig selv. Han griner kort og nikker forstående.

"Selvfølgelig ikke, du begravede bare næsen i dem" Jeg laver en grimasse og slår til hans skulder... Hans brune og hotte skulder åh Gud.

"AD!!" Hviner jeg. "Er alle New Yorkere lige så klamme som dig?" Spørger jeg. Han ruller med øjnene og sætter sig efterfølgende også op.

"Er alle irriterende piger lige så stalker agtige som dig?" Han kører en hånd igennem hans brune hår, som forresten ser forfærdeligt blødt ud. Shit... jeg vil virkelig gerne røre ved det!

"Jeg er ikke irriterende!" Hviner jeg lyst. Fyren griner og himler med øjnene.

"Skrid tilbage til dit eget reservat, Flyverpige. Jeg tolerer ikke irriterende små piger." Han vifter mod min altan og tager mine solbriller for så at kaste dem derover. Jeg ser fornærmet på ham. Har han lige været på toilet eller er han altid sådan en drenge bitch?

"Jeg har faktisk et navn" siger jeg med løftet pegefinger. Han fnyser og klapper ironisk.

"Du får det til, at lyde som om det interesserer mig." Svarer han. Hvorfor er han sådan en kold idiot? Jeg har godt nok ondt af Emily. Hvordan kan de overhovedet være i familie sammen? Hun er så sød og pisse venlig. Han er dum og pisse irriterende! Det vil nok altid være et mysterie for mig.

"Du giver heller ikke et særlig godt andet håndsindtryk!" Jeg rejser mig op med krydsede arme og et fornærmet fjæs.

"Åh undskyld, deres majestæt" Han rækker mig hånden, som jeg irriteret tager imod. "Jake Harris. Din nabo og redningsmand" han ryster min hånd og blinker flirtende med det ene øje. Øh, nej tak.

"Laura Evans. Din nye nabo og ikke en flyverpige" jeg giver slip på hans hånd og samler mine ting sammen.

"Hvis du siger det, Flyverpige" jeg hopper over på min altan og giver ham den midterste finger. "Hvis du mangler nogle klunker at lugte til, så ved du, hvor du kan finde mig!" Jeg ruller med øjnene, og han trækker hænderne op over hovedet og griner, da jeg går ind gennem dørene.

Hvorfor har jeg fået byrden, af at være hans nabo? Jeg kan allerede ikke klare ham, og det kommer jeg aldrig til.

~~~~

Yay!  Endelig fik vi Jake med ind i historien!
Undskyld at det her blev lidt sent og at det ikke er rettet endnu. Skal nok få gjort det når jeg orker det heheh.

Btw. Der er nu lavet to trailere ;)

Ved godt at jeg skifter cover meget, men leder egentlig bare efter det helt rigtige.. Hvilket har i bedst kunne lide lol? xD

- FlukesCake

Udgivet; 05/03-2017

New York | ✓Where stories live. Discover now