//21. Mr regnbuestøv\\

4K 109 29
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Al' opmærksomhed ligger på mig. Alle stirre og venter utålmodigt på at jeg går ind i det skab, så de også kan nå det. Jeg vil bare gerne væk. At være klemt sammen inde i et skab, sammen med Jake Harris står i den grad ikke på min to do liste.

Lisa klapper mig trøstende på skulderen, fordi selvom hun plejer at drille mig med, at mig og Jake har noget ved hun godt inderst inde at jeg afskyer ham.

"Det er bare syv minutter" hvisker hun opmuntrende. Jeg tager en dyb indånding og ser på Jake der har skubbet de to piger fra før væk. Sjovt.. Lige før gad han slet ikke være med, men nu ser han næsten ivrig ud.

Han tripper utålmodigt med den ene fod og læner sig lidt forover, imens han bider ned i sin underlæbe og ser med skinnende øjne mod mig. Jeg synker højlydt og rejser mig langsomt op. Det samme gør Jake og pludselig bliver jeg skubbet over mod det store dog ustabile træ skab. Jake kommer bag mig og åbner smilende skabet.

"Damerne først" smiler han charmerende. Han blinker med det ene øje og jeg træder surmulende ind. Jeg sætter mig straks ned i det ene hjørne og prøver at se om der tilfældigvis er en hemmelig portal herinde så jeg kan flygte. Men nope.. Narnia er ikke med mig :(

"Hej" Jake sætter sig tilfreds ned overfor mig, men holder sig overraskende nok så langt væk fra mig som muligt.

"Hmm.." jeg trækker knæene op til mig og prøver at ignorere det fact, at jeg sidder inde i et gammelt skab sammen med verdens hotteste dog stadig dummeste fyr.

Chase lukker dørene og låser vidst. Hvorfor fanden er der lås på skabet? Wtf?

"Aww kom nu. Hvorfor surmuler du?" Han skubber til mit knæ med sin fod og får mig til at se op fra mine knæ. Jeg løfter det ene øjenbryn og trækker mine knæ længere op mod mig selv.

"Jeg gider ikke være herinde.. Sammen med dig" sukker jeg. Jake gisper forfærdet og tager sig til brystet.

"Og jeg troede lige at vi var blevet venner" jeg ruller med øjnene af hans idiothed - hvilket totalt meget er et ord - og ser op i "skabsloftet"

"Okay okay okay.. Lad os i det mindste lette stemningen." Han klapper hyper hænderne sammen og smiler vidst nok oprigtig til mig.
Okay.. Måske er det ikke så slemt endnu.. Jeg mener.. Jeg kunne være fanget herinde med en fyr som Chase, der sikkert er typen der kidnapper piger og smider dem i grøfter med kviksand. Jeg kunne også være fanget herinde med en dreng fyldt med hormoner.. Så Jake der rent faktisk ser ud til at acceptere at jeg ikke gider fyre er nok ikke det slemmeste.. Hvis altså man ser bort fra hans flabethed og andre dårligere sider. Hvilket vist er dem alle.

"Okay, Mr regnbuestøv. Jeg har en joke" jeg udfolder benene en lillebitte smule og får et selvtilfredst smil sendt tilbage. Han nikker for at få mig til at fortælle den og det gør jeg skam.

"Hvad er ligheden mellem Jake's hjerne og en flyvende tallerken?" Spørger jeg lusket. Jake rynker brynene og venter på at jeg afslutter.

"Ingen af dem findes" jeg smiler flabet og får et højt grin tilbage. Jeg ser smilende på Jake der sidder med sine kilometer lange ben udstrakt, med hovedet slået tilbage fordi han griner, hvilket får mig til at se på hans adams æble der bevæger sig hurtigt, hver gang et nyt grin undslipper hans puffede pink læber, der ser ufatteligt bløde ud.
Hvad Fuck sker der med mig??

New York | ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora