//3. Raquelle\\

5.9K 131 105
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg vågner klokken 12:47 amerikansk tid. Jeg ved ikke hvad klokken er i Danmark lige nu, men jeg ved, at jeg er blidt ramt af jetlag. Det er ikke særlig slemt; jeg er efterhånden vant til det... Hvis altså man kan blive det. Vi har flere gange besøgt fars familie i Amerika. Grunden til at jeg vågnede var høj musik, hvilket jeg ikke er tilfreds med. Hvem filen spiller så høj musik at hele New Yorks befolkning, kan høre det klokken 12:47 om morgenen... Eller eftermiddagen. Whatever. Pointen er at jeg er utilfreds. Ikke fordi musikken ikke er god, fordi det er den skam. Mayday Parade blandet med lidt High School musical. Det er ret cool. Jeg hører nemlig det samme. Hvis folk ikke ved, hvem Mayday Parade er, så kan vi desværre ikke være venner eller relaterede.

Træt rejser jeg mig op, stadig i mit pomfrit nattøj og sidefletning. Jeg åbner irriteret min altandør og bliver ramt af en blid brise. Det er ikke koldt men heller ikke varmt. Det er sådan ca. Perfekt. I Danmark er det nok 7 grader eller noget. Lorte vejr.

Overfor mig er der en anden altan og to dobbeltdøre. Det viser en pige med mørkt hår der står og danser, imens hun synger ned i sin hårbørste. Jeg har været der, det er okay. Hun ser egentlig venlig nok ud. Dog minder hun mig lidt om Raquelle fra Barbie: life in a dreamhouse. Ikke fordi hun er en irriterende snob. Mere på grund af det mørke hår og den perfekte krop. Jeg smiler og føler mig lidt som en creepy stalker. Da hun vender sig om imod mig, skriger hun så højt, at selv jeg kan høre det. Hun tager sig til brystet og åbner forskrækket op for sine altandøre.

"Holy crap du forskrækkede mig" hun puster ud og tager en dyb indånding for derefter at stille sig for enden af hendes altan. Den er lidt større end min, og der står i modsætning til min ting på hendes. To strandstole, et lavt bord og nogle flotte planter. Jeg går også ud for enden af min og rækker hende min hånd. Hun tager imod den og ryster den venligt. "Emily Harris" smiler hun.
Jeg nikker og fjerner en tot hår fra ansigtet.

"Laura Evans" smiler jeg tilbage. Hun nikker og træder lidt væk fra kanten, det samme gør jeg.

"Så du er min nye nabo?" Spørger hun, selvom hun nok kender svaret.

"Nej. Jeg er egentlig brudt ind og har bare lånt en meget hot piges værelse" forklarer jeg seriøst. Hun griner og nikker.

"Hvor gammel er du?" Spørger hun ud i det blå.

"Sytten. Dig?" Jeg vil gætte på at hun er seksten eller måske femten. Hun ser i hvert fald yngre ud end mig.

"Fjorten. Snart femten" svarer hun sukkende, og så lige pludselig lyser hun op.

"Hey! Du er lige så gammel som min idiotiske bror" smiler hun. Jeg ser overrasket på hende og nikker stille.

"Heldige mig" sukker jeg. Jeg er ikke sur eller trist. Jeg er træt og orker ikke at indrette mit værelse alene hele dagen. Selvom jeg elsker at indrette, vil jeg nu hellere ligge og dø i min nye luksus seng med noget Netflix.

"Så... Hvor kommer du fra?" Spørger hun stille. Jeg kigger til højre og ser til min store overraskelse en vej. På min venstre side kan jeg se ned i vores have og Emily's have. Hmm. Det er skuffende. En ordentlig udsigt ville have været forfriskende.
#DepriLife

"Danmark" svarer jeg. Hun smiler og nikker.

"Har du brug for hjælp?" Spørger hun. Jeg ser forvirret på hende og kigger mig omkring.

"Med hvad?"

"Dit værelse" griner hun. Jeg smiler stort og nikker ivrigt.

"Vil du?" Spørger jeg glad.

"Må jeg spille High School musical?" Spørger hun tilbage.

"Uden tvivl!" Svarer jeg, lige pludselig frisk.

"YAY! Min bror prøver at sove og brokker sig over min larm" hun henter sin telefon og en højtaler, før hun hopper og på min altan. Shit. Jeg troede helt seriøst ikke, at hun ville klare den. Jeg troede, at hun ville falde ned mellem begge altaner og dø... Eller noget. Hun går smilende ind på mit værelse, starter sin musik og åbner den første flyttekasse hun ser. Jeg går hen til hende og så begynder vi egentlig bare.

~

"Du ved ikke, hvor længe jeg har ventet på en ny nabo" sukker Emily lykkeligt med et halvt stykke pizza inde i munden. Charmerende.

"Var din gamle nabo ikke lige så cool som mig?" Spørger jeg med mad i munden. Hun griner og tager en tår af sin cola.

"Nope. Min gamle nabo var en pensionist med firetredive katte og ølvom. Hun brokkede sig firetyve-syv over min musik og sagde, at hvis jeg skulle spille musik, skulle det være opera" hun ruller med øjnene, imens jeg griner højt. Mit værelse er blevet ret fedt. Vi har fået gjort det personligt. Nu hænger der lyskæder over det hele fordi jeg elsker dem. De er det kvarte af mit liv. Det er Netflix, pizza og nuttede hundehvalpe også.

"Så... Hvordan er Danmark?" Spørger Emily diskret. Jeg læner mig mere tilbage i luksus sengen og leger med mine fingre.

"Koldt. Gråt og fyldt med ulækker natur" svarer jeg. Hun griner og nikker forstående. "Så egentlig bare omvendt af New York" fortsætter jeg.

"Sjovt... Min bror er lige kommet hjem fra Danmark, og sagde præcis det samme" smiler hun. Har hun en bror? Eller vent... Det ved jeg jo godt. Men har han været i Danmark? Hvorfor har han været i Danmark?

"Hvorfor var han i Danmark?" Spørger jeg forvirret. Hun smiler og ligger hovedet lidt på skrå.

"Noget fodbold pis sammen med min far. De valgte nemlig at bruge deres ferie på at være væk fra mor og jeg. Igen." Jeg kan tydeligt se, at det går hende på, så jeg tager mig sammen og prøver at være lidt seriøs.

"Fortæl mig om din bror" hun kigger underligt på mig. "Jo, kom nu. Hvordan er jeres forhold?" Hun tager en dyb indånding og nikker så.

"Vi plejede at være tætte." Siger hun med et lille smil. Jeg nikker og laver en bevægelse der får hende til at fortsætte.

"Altså indtil for to år siden. Før i tiden var han sjov, næsten klog, en smartass og en rigtig bror" hun piller nervøst ved sine fingre og kigger over imod hendes værelse.

"Han har bare ændret sig så meget du ved. Nu snakker han kun til mig, når han er tvunget til det. Han spiser næsten aldrig med, og hver gang han er sammen med sine venner, ignorerer han mig totalt. Når han skal passe mig, betaler han mig for at fortælle mor og far at han rent faktisk var der, og så skrider han ud, og har samleje med en ny pige og en flaske vodka" fortæller hun mig.
Wow. Hendes bror lyder som den største idiot ever. Som en pinsel i røven. Jeg mener, min bror ændrede sig også.. Men han er ikke så skrækkelig endnu.

"Jeg har også en storebror. De ændrer sig, når de bliver ældre, og man kan intet gøre ved det. Min bror er den største player ever og tænker ikke på pigers følelser. Og selvom jeg aldrig har fortalt ham det eller vist det, så elsker jeg ham, og sådan håber jeg da også, at han har det med mig" jeg klapper hende på skulderen og smiler venligt. Hun giver mig et kram og mumler et tak. Jeg krammer akavet tilbage. Jeg hader at kramme...

"Nå... Klokken er mange, og mine forældre aner ikke, hvor jeg er" hun rejser sig op, takker for mad og selskab, tager sine ting og så hopper hun over på hendes egen altan igen. Jeg vinker og sukker.

Nu har jeg bare virkelig brug for at se Netflix resten af natten.

~~~~

Jeg er stadig i skole :(( Har først fri klokken 15:30 rip. Nå men se! Jeg udgav det her hurtigere end det andet hehe xD God uge!!

- FlukesCake, der hader skole rn

Udgivet; 28/02-2017

New York | ✓Where stories live. Discover now