//18. Kærestesorger\\

4.1K 120 17
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Jeg troede at jeg var badass.. Det gjorde jeg virkelig.. Det var så indtil jeg vågnede om natten - igen - fordi billeder af Annabelle dukken kørte rundt i mit hoved.

At se The conjuring var dumt. Meget dumt. Fuck en klammo film. Eww.

Jeg tror seriøst at der står en i hjørnet af mit værelse.. Gør der det? SHIIIIT. I'm out.

Jeg hopper nærmest skrigene ud af sengen og spurter ud på badeværelset som er helt mørkt. Jeg kigger ned i badekarret og skriger imens jeg hopper bagud. Jeg tror lige jeg så en død pige. Fuck nej.

Jeg løber med lukkede øjne ud fra badeværelset og ender ude på gangen, hvilket ikke er en skid bedre. Ude på gange er der nemlig mørk og jeg kan høre en ur sige 'tikke lyde' eller hvordan filen man forklarer det.

For enden af gangen er der en zombie som kommer hen imod mig og i den anden ende kan jeg høre krible lyde. HVAD FANDEN HAR JEG LAVET. Shitshitshitshit. Hvor skal jeg flygte hen? Aaargh lorte film. Jeg ser ALDRIG en gyser igen! Aldrig.

Da jeg næsten kan lugte den mugne zombie og høre krible lydene komme nærmere hviner jeg panisk og hopper ind på min brors værelse, hvor det første der møder mig er en savlende Josh der ser uhyggeligt død ud.

Jeg lister bange hen mod hans seng og prikker rystende til hans bare skulder. Han mumler et lavt 'skrid' og begraver charmerende hovedet dybere ned i puden.
Jeg gentager min prikken og denne gang får jeg et 'fuck af' og en træt bror der trækker dynen op over hovedet.

"Josh!" Hviner jeg hviskende. Han stikker hånden op fra dynen og giver mig en fuck finger før han endnu en gang gemmer sig væk.

"Josh seriøst. Jeg har set noget uhyggeligt" siger jeg panisk; denne gang ikke hviskende.

"Det var nok bare dit spejlbillede" mumler han træt. Jeg ruller med øjnene af hans typiske diss og hiver ivrigt dynen af ham. Han beklager sig straks op åbner det ene øje for at se hvem det egentlig er der vækker ham klokken halv 3 om natten.

"Jeg har set en gyser" hvisker jeg imens jeg kigger rundt på hans værelse for at tjekke for uhyggelige ting.
Status; intet andet uhyggeligt end det fact at jeg er inde hos min bror om natten, som sikkert har været på bar for kun få timer siden.

"Mors bryllupsvideoer? Fordi.. Eww" mumler han mod puden med lukkede øjne. Oooorh. Hvorfor flygtede jeg herind af alle steder? Regnede jeg virkelig med at han ville hjælpe mig? Så må jeg godt nok os bare være ivrig. Men kan I dømme mig? Der var en zombie på vej til at æde mig og jeg kunne høre kriblelyde!
#Cringe

"Neeeej. Orh bare glem det. Jeg går bare ud og bliver ædt af en zombie" jeg smider dynen ned på gulvet og vender sukkende om.
Jeg var alt for ivrig. Jeg troede at efter han var blødt op den anden dag ville han bekæmpe monstrene med hans gamle minecraft svær, som han stadig har gemt et sted, hvilket han ikke ved at jeg ved ahah.. Men nej. Alting er som det plejer.

"Går far da i søvne igen?" Kommer det stille fra sengen der pludselig ligner en stor mudderpøl.
Jeg griner kort og ryster på hovedet som svar.

"Far sover ikke hjemme i den her uge" jeg bider hårdt ned i min underlæbe og går underligt nok mindre bange hen mod udgangen fra det trygge værelse.

New York | ✓Where stories live. Discover now