//7. Forgiftet\\

5.2K 128 104
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Igår fik jeg mange venner. Det er en ny rekord; jeg plejer slet ikke at få nogle. Efter den første yderst kedelige time mødte jeg Anna's to andre venner. I wattpad bøgerne er der tit 3 venner; det er der også her. Anna, Lisa og Andrea. Lisa er virkelig.. Virkelig køn. Hun har lyst hår, som er mørkere oppe i rødderne end yeah.. Resten af håret. Hun er sød og sjov. Hun har virkelig god tøjstil og går ikke op i skole; ligesom mig. Hun elsker det modsatte køn og er ret så dirtyminded. Andrea er Anna's anden veninde. Hun går i langt mere feminint tøj end Lisa og hader alt der har kugler. Det vil sige det modsatte køn; modsat Anna og Lisa. Hun sværger at hun ender med at være en deprimerende kattedame med 79 katte der alle hedder Larry. Hun er også uhyggeligt køn. Hun har gyldent hår og er altid venlig og sød mod alle; undtagen drenge. I modsætning til Lisa er hun utroligt uskyldig.  Anna er awesome. Hun er sej, går i fedt tøj og har vist haft noget med Jake's ven Matthew. For at være helt ærlig troede jeg ikke rigtigt at han havde venner. Hun går i ripped jeans og seje trøjer/hættetrøjer. Hun pisser på alting hun ikke gider og har det med at komme i problemer. Ligesom Lisa er hun meget vild med drenge og er i den grad ikke jomfru længere.

Lad os ikke nævne at jeg er.

Ligesom i alle andre historier er der også en diva bitch her, som går i mindre tøj end den ulækre pige min bror var sammen med en gang i Danmark. Og jeg sværger at hun kun gik i undertøj det meste af tiden.
Denne her skoles diva har også nogle minioner, som næsten er ligeså slemme som hende. De er dog ikke lige så slutty. Denne her skoles lede bitch hedder Regina. Nej jk. Hun hedder Lola og går mig allerede på nerverne. Og jeg har kun set på hende. Hendes minions hedder Poppy og Lily. Ja, der er kun to. Ha! Det er ikke helt en teenage historie på wattpad! Den skiller sig liiiidt ud.

Lige nu sidder vi i kantinen. Her larmer, der er mennesker over alt og der sidder 2 piger overfor mig og en ved siden af mig.
#NewYorkLivet
Da jeg fortalte min lort af en bror, at jeg havde fået venner grinte han og smilede hånende. Han sagde en ting og skred så væk fra mit åsyn.
'Det er ikke den første april Lau.'
Idiot. Hvis nogle vil have ham er han helt gratis!

Anna sidder og dåner over de billeder jeg har vist dem af min bror. Lisa sidder og dåner over de populære drenge, som sidder i den anden ende af kantinen og Andrea sidder og dåner fredligt over sin vegetar salat.

"Din bror fik tydeligvis de gode gener." Jeg kigger på Anna med løftede øjenbryn og et træt ansigt.

"Ih tak." Lisa fjerner kort sit blik fra de populæres bord, hvor Lola lige pt sidder klistret op af flyverdrengen med nylagt læbestift. Navnet 'flyverdreng' minder mig om en flyverdragt. Jeg hader flyverdragter. Jeg hader flyverdrengen. Ej hvor pudsigt.

"Aaarh det der er Laura-mobning," Lisa smiler venligt til mig, og jeg mimer et tak. "Jeg vil nu sige at du har fået omkring 2 procent af de gode gener," smiler hun opmuntrende. Jeg ruller med øjnene, men smiler derefter stort. Tanken om at have venner; også selvom de "mobber" mig.. gør mig glad. Jeg troede slet ikke, at jeg ville få nogle venner herovre.

"2 procent er bedre end intet," påpeger jeg smilende. Lisa nikker og begynder så at stirre drømmende over mod de populæres bord igen.

"Så... Laura. Fortæl os hvad du synes om New York indtil videre!" Andrea lægger gaflen fra sig og venter spændt. Jeg tænker mig grundigt om. Okay. Jeg har en skod nabo, som pisser mig af 24/7. Jeg har venner og her er varmere end i Danmark. Hmm.

"I har mange hotte fyre på skolen," starter jeg ud. Lisa kigger igen på mig og nikker ivrigt.
Anna griner kort og klapper tilfredst hænderne sammen.

"Især Jake Harris," smiler hun. Jeg rynker mine øjenbryn sammen og skær en grimasse. Anna slår til Lisa's skulder, og de tre veninder udveksler nogle blikke, som jeg virkelig ikke fatter. 

"Jeg har skam fået nok Jake Harris." Jeg tager en bid af min ultralækre kylling/bacon sandwich, og ser på de to piger overfor mig, der stirre på mig med vidt åbne munde.

Andrea klapper mig glad på ryggen og begynder så at spise videre.

"Kender du ham?" Hviner Lisa overrasket. Jeg nikker stille og tager så en dyb indånding. Anna ser tavst ned på sin mad, som om emnet gør hende dårligt tilpas. 

"Desværre" svarer jeg. Endnu en gang er Lisa's mund vidt åben, og jeg sukker dramatisk over hendes opførsel. Har hun da aldrig snakket med ham? Jeg mener.. Det er gået op for mig at han styrer sådan hele skolen.. Men har hun ikke en gang sagt 'Hej'? Det er jo underligt! Piger klæber sig op af ham, som var han en magnet og de jern. Hvorfor har han ikke snakket med hende? At dømme ud fra hendes udseende, så ville jeg da med glæde score dem, hvis jeg var en dreng.

"Hvis du ikke lukker munden bliver i forgiftet med Lola's ulækre dyre parfume," kommer det ligegyldigt fra Andrea. Lisa lukker ivrigt munden og synker lidt sammen.

"Hvorfor har du snakket med ham?" Spørger Anna stille. Noget ved emnet "Jake Harris" gør hende stille og trist, og jeg aner slet ikke hvad.

"Han er min nabo," siger jeg simpelt, men fortryder straks.

"WHAT?" Hviner de alle tre højt. Folk stirrer herover i lidt tid, før de endelig vender tilbage til deres andet crap med rullende øjne. Jeg nikker bekræftende og endnu en gang må jeg se på deres munde, der er vidt åbne.

"Piger.. Lola's parfume" minder Andrea dem om.. Men der sker intet. De stirre bare som forheksede på mig med overraskede opspilede øjne.

"Seriøst?" Spørger Lisa. Jeg nikker stille og tager endnu en bid af min sandwich. Oh. Frikvarterer er min dags højdepunkt; efter Netflix og is ofc.Frikvarterer er i hvertfald mine ynglingstimer.

"Er I venner?" Spørger Anna med en underlig blanding af håb og nervøsitet i stemmen. Jeg rynker et øjenbryn og griner så.

"Fandme nej, han er en skid, jeg undgår ham helst," svarer jeg, som den lyseslukker jeg er. Anna nikker og prikker til sin mad.

"Hva' fanden?!" Hvæser Lisa lavt. "Du kan snakke med verdens hotteste fyr.. Og så undgår du ham? Hvilken flue har friturestegt din hjerne?" Hun ser underligt på mig og kigger så kort over mod Jake, hvor hun straks skær en grimasse. "Eww" mumler hun. Jeg vender mig om og ser straks Jake og Lola i færd med at sluge hinanden. Lisa sukker meget lavt, imens hun drømmende mumler 'bare det var mig' og Andrea laver nogle bræklyde.

"Han er en idiot" sukker jeg.
Da jeg vender mig om igen får jeg skarpe blikke fra alle mine venner.

"Forklar!" Lisa peger truende på mig, og jeg sætter mig straks til at fortælle alt lige fra flyet, til snakken med hans søster, til scenen på terrassen og til mit møde med ham og hans lækre motorcykel igår morges.

~~~~

Hola. Weekend er skønt. Hvad skal I lave i den her weekend? I aften skal jeg i biografen, yaaay!

Well.. Fortsat god dag!!

- FlukesCake

Udgivet; 18/03-2017

New York | ✓Where stories live. Discover now