//14. Dips\\

4.3K 119 55
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
Hvis jeg havde vidst at vi havde test i dag ville jeg nok bestå.. Men......... HVA' FUCK?
En freaking fucking biologi test om bakterier? Hvad filen er en 'Leptospira species' altså.. What? Jeg fatter hat af den her test. Fuck skole. Jeg får snart job på Mc Donalds.
Jeg kan jo ikke en gang udtale det der leptospira spe.. bla bla bla.
Lorte bakterier.

Desuden hjælper det ikke en skid at jeg sidder ved siden af en nørd, der er nået til sidste spørgsmål.. Og der er stadig en hel halv time tilbage? Altså.. Nej tak?! Jeg klarer ikke det her. Da ingen af pigerne gad mig i weekenden har det været fordi de skulle læse op til det her pis? Hvorfor fortalte de mig intet? Aaaargh...

Kan et eller andet ikke rede mig? Alt.. Bare et eller andet!

Og lige som jeg tænker det tror jeg endelig at Gud har hørt mine bønner. Døren bliver nemlig flået op af en flok højrøstede teenagedrenge, med store smil på læberne; uvidende om den test de lige har redet os alle fra.

Dog ser min åndssvage lærer ikke ud til at være lige så glad. Hun ser op fra sin ordbog og retter på sine briller.

Straks lukker alle drengene deres munde og kigger med store øjne og undskyldende smil mod Miss muggen agurk.

"I er lidt forsinkede" hvæser hun af Jake da han vinker akavet til hende. Hun ruller med øjnene og strammer provokeret hendes alt for stramme hestehale.

"Det er godt set" svarer Jake som den flabede tobenede klammerian han nu er.
De spreder sig ud over klassen på alle de ledige pladser og til min tortur sætter Jake sig ved siden af mig. Han smider sin taske ved siden af hans bord og svinger fødderne op på bordet. Han kigger uinteresseret ned i sin telefon og bliver kun efter kort tids frihed afbrudt af den brunhårede djævel der sidder bare katederet.

"Vi er igang med en prøve unge herre. Den ligger allerede på dit bord, og eftersom du kun har en halv time så tillader jeg mig at foreslå at du begynder nu" hun sender ham et sidste dræberblik før hun begynder at læse i sin store ordbog igen.

"Hvor langt er du nået i ordbogen?" Spørger Jake, imens han ligeglad sætter sig ordentligt igen og kigger ned på de sammenklippede papirer der ligger foran ham.

"Jeg er nået til R" svarer hun. Jake nikker og starter straks på prøven.
Jeg sukker og kigger tungt ned på min.
Jeg kan ikke fokusere på bogstaverne og jeg føler at papiret bevæger sig.
Er det muligt at blive sindsyg på grund af et papir? Jeg føler mig syg. Måske er det fordi Lola sidder foran mig, og jeg kan lugte hendes parfume alt for meget.

"Miss Evans." Kan I høre noget pippe i det fjerne? Det kan jeg..

"Miss Evans??" Det ringer for mine øre, og tanken om at jeg snart bliver anlagt på en sindsygeanstalt får mig til at flippe inderligt ud.

"Miss Evans er De okay?" Jeg ryster på hovedet og kæmper for at holde øjnene åbne.
Jeg kigger mig omkring men alting er sløret. Hvorfor er alting sløret? Hvorfor stirrer alle på mig? Jeg føler mig virkelig dårligt tilpas lige nu..

"Laura?" Jeg drejer skarpt hovedet og stirre ind i et par brune øjne der kigger underligt på mig.
Jeg ser straks alting klart igen og folder langsomt mine hænder ud, som åbenbart har været foldede sammen til knytnæver. Jeg har mærker efter mine negles kontakt med min hud i håndfladerne og jeg begynder lige så langsomt at flippe ud.
HVAD FANDEN SKETE DER LIGE?

"Du glemte at sove, ik'?" Jeg kigger op fra mine hænder og nikker mod Jake. Han lader et grin slippe ud fra hans mund og nikker så forstående.

"Jeg har været der Evans. Hvad holder dig vågen?" Spørger han undrende. Jeg ligger hovedet lidt på skrå og kigger væk fra ham; fokuserer på min lorte prøve.

"Det fact at du er min nabo" snapper jeg af ham.

"Woow okay" han lader mig endelig være og lige pludselig er timen ovre.
Fucking endelig.

Jeg er hurtigere ude af klasselokalet end nogensinde før og løber nærmest hen mod mit skab. Jeg smider tingene ind, tager de nye og smækker det hårdt i, hvorefter jeg ser ind i nogle store blå øjne.

Jeg træder forskrækket tilbage og ser overrasket på pigen foran mig.

En nederdel kortere end skolens lov tillader, højhælede sko som jeg burde have hørt da de kom herover imod og en så stram trøje at hendes bryster næsten sprækker den.
Red mig :(

"Hmpf.." kommer det fra selveste Lola Rivera. Skolens bitch.
Hvad fanden var det der for en lyd? Hmpf. Prøv lige at sig den. Ahahaha wtf?

"Hej?" Jeg ser på hende med løftede øjenbryn og forventer stærkt at hun enten daffer af eller starter en samtale. Helst nummer 1.

"Du har vist en dårlig dag" kommer det fra dronningen hende selv. Eww. Okay. Jeg har aldrig snakket med hende før.. Men den her gang er fandme os bare nok.
Hendes stemme skriger bare 'Hey jeg er en bitch'.

"Det kan du bande på" svarer jeg undrende. Hvorfor snakker hun til mig? Gider hun godt skride?

"Hør her nye pige.." starter hun ud. Nye pige? Excuse me?! jeg har været her i over en måned?

"Jeg vil sige det her kort og du skal bare acceptere det.. Fordi ellers bliver det grimt!" Truer hun mig? Seriøst? Hun er bare for meget.
Get over yourself pigebarn.

"Uh hvor er jeg bange" jeg ruller med øjnene og prøver ihærdigt at slippe væk, men hun skubber mig selvfølgelig tilbage.

"Jeg mener det Laura" hun siger mit navn som var det Lort Voldemords.. Hvilket jeg finder ret fornærmende. Fordi jeg er meget bedre end den lort uden næse!

"Tru mig en gang til, og du vil få mine taekwondo skills at mærke" siger jeg sarkastisk. Hun giver mig et 'mener-du-det?' blik og ruller så med øjnene. Hun ruller så meget med dem at jeg er sekund frygter at de vil komme til at sidde fast.

"Bare.. Hold dig væk fra Jake Harris, okay?" Hun sætter neglene ned i min arm og jeg løfter er øjenbryn som svar. Mener hun det? Seriøst? Har hun sagt dips eller hvad? Wow.. Okay. Det kan jeg sagtens klare!

"Intet problem" jeg river mig selv fri fra hende og sender hende et skeptisk blik før jeg åbner munden igen.

"Uh og Lola.. Næste gang skal du nok tage lidt mere parfume på.. Nordpolen kan vist ikke lugte det" og så er jeg den der er skredet.

~~~~

Erm. Dramaaaaa.

Jeg. Skal. Konfirmeres. I. Morgen. Dræb mig. Jeg skal have kjole på.. Jeg går aldrig i kjole ahaha. Er I blevet konfirmeret? Jeg er ret nervøs over at være i kirken, fordi jeg sikkert kommer til, at falde på vejen op til alteret ahaha. Byyyyeeee.

(Ønsk mig held og lykke)

- FlukesCake

Udgivet; 22/04-2017

New York | ✓Where stories live. Discover now