//28. Lejrtur med telt og sump?\\

4K 116 33
                                    

L A U R A

#Ikke Rettet
"Kan I lige tie stille?" Råber Annie træt ud over klassen. Ingen hører hende og fortsætter med deres snakken.

"Unger! Kig op fra jeres papirer tak!" Jeg gør det som den eneste, da jeg alligevel ikke har gjort andet hele timen. Jeg har tænkt alt for meget til at kunne koncentrere mig.

Var det nu smart at banke Chase op af skabene? Kommer han efter mig? Er jeg i problemer? Vil han barbere mig skallet når jeg sover?

"Elever! Opmærksomhed heroppe tak." Stadig ingen reaktion. Vil han spraymale mit skab? Vil han banke mig i skolegården? Venter han på mig efter skole? Sladre han til inspektøren?

"Fint! Så fortæller jeg bare ikke om den lejrtur vi skal på efter juleferien." Og så bliver der stille. Alle kigger straks interesserede op mod Annie, som smiler et rigtigt sejrssmil.

"What?" Spørger en brunhåret pige måbende.

"YES! Jeg har sådan ventet hele mit liv på det her!" Hviner en rødhåret pige derefter.

"Udendørs? I telt? I en sump? I en skov?" Spørger Poppy forfærdet. Annie nikker ivrigt for hvert spørgsmål, og Poppy slår med det samme hovedet ned i bordet.

"I'm out!" Lola klapper hårdt sin engelsk bog i og ser med sammenknebne øjne op mod vores stakkels lærer. Første gang mig og Lola er enige. Lejrtur med telt og sump? Nej tak.

Annie sukker opgivende og rejser sig træt op fra hendes luksus stol.

Lærerne har fede stole, imens vi får numsesmerter!

"Orh kom nu! Det bliver sjovt!" Siger Annie optimistisk. Lola ruller med øjnene og tygger hurtigere og hårdere ned på sit tykkegummi.

"Er der dyr?" Annie nikker.

"Er der fugtigt?" Endnu en gang nikkes der.

"Skal vi sidde på træ stuppe?" Der nikkes igen.

"EWW! Er der kødædende planter? Fordi dem kan jeg altså ikke tåle" nærmest skriger Lola's anden veninde Lily. Nogle få griner og jeg laver sukkende et facepalm.

"Piger. Det er en lejrtur. Selvfølgelig er der alle de ting, vi skal jo ikke bo på et luksushotel" Annie ruller med øjnene og vender sig om imod tavlen, hvor hun så småt begynder at skrive informationer ned om turen.

"Må jeg gerne tage min au pair med?" Spørger Lola eftertænksomt. Der grines nogle få steder og Annie svarer bare med et ryst på hovedet.

"Hvorfor ville du tage hende med?" Spørge en random fyr fra bagerst i lokalet.

"Nogen skal jo rengøre mit telt" svarer Lola med sådan en 'duh' tone.

"Hvor mange dage er det?" Spørger Matthew, som sidder to pladser foran mig.

Annie stopper sig skriveri og vender sig om imod os igen. Hun tager pegepinden og peger på noget hun har skrevet. Jeg læser det hurtigt.

"Fire dage" svarer hun, hvilket også er det der står på tavlen. Der står også hvilke lærer der tager med, og hvornår det helt præcist er.

New York | ✓Where stories live. Discover now