Írói utószó

2.6K 199 40
                                    

Jó ég. Mit is mondhatnék?

Zokogok.

Annyira szerettem írni ezt a történetet, mindig szerelemmel és odaadással próbáltam megírni egy részt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Annyira szerettem írni ezt a történetet, mindig szerelemmel és odaadással próbáltam megírni egy részt. Hat évad sült ki belőle. Igaz, lenne mit meg hol javítgatnom, de nem teszem, mert ez így van jól számomra. Már így is marad.

Őszintén, nem tudtam, hogy ilyen vége lesz. Ezt így tegnap az írása közben találtam ki. Az nyilvánvaló volt, hogy végeznek egymással, de az nem, hogy ez az egész a történetben is egy fikció lett. Nekem így tetszett, így láttam jónak befejezni, mivel ez se nem szomorú, se nem boldog befejezés. Ez egy olyan vég, ami méltó ehhez. Én legalábbis, így vélekedem erről.

Imádtam June-t megformálni benne, ő volt az a karakter akit a szívemen viseltem.

És igazából büszke vagyok rátok, amiért sosem hagytatok cserben, löktetek előre, hogy: "- igen, gyerünk, részt akarunk." Ez nagyon fontos szempont ahhoz, hogy valaki lelkesen hozzon egy részt, tehát köszönöm.

És mi tagadás, beírtuk magunkat a történelembe. Legalábbis, szerintem elég nagy dolog az, hogy több mint húszezer vote van ezen a kis firkálgatáson, ennyi számot pedig kijelenthetem, hogy a BTD ért el elsőként. :) Partiiii!!

Szóval egy korszaknak vége

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szóval egy korszaknak vége. Nyáron kezdtem el, és befejeztem március végére. :DDDD Majdnem egy évig írtam. Bruh.

Na de.

Aki akar olvasni tőlem a jövőre nézve :

Safety Pin : ez a blog inkább véleményeimről szól és általában oda teszem ki az ötleteimet, vagy ha segíteni szeretnék nektek valami érzelmi válságban annyival, hogy leírom róla a gondolataimat.

Faith : Luek Hemmings fanfic, amit már a BTD-hoz hasonlóan régóta írok, érdemes benézni oda is.

I'm yours, Daddy : Calum Hood fanfiction embejek! A Doll című blogom helyett jött létre ez, lessetek be. :P

Outbreak : Szintén Luke Hemmings iromány, ami nyálasan romantikus. Maybe?



HA VAN VALAMI KÉRDÉSETEK VAGY CSAK KIAKARJÁTOK BESZÉLNI AZ EGÉSZ KÖNYVET, AKKOR KOMIZNI TESSÉK, VÁLASZOLOK MINDENRE!

Ha benézel az imént felsorolt könyveimhez amit az adatlapomon a munkáimnál találsz, azt megköszönöm. Remélem látjuk még egymást veletek, az itteni olvasóimmal.

Egy élmény volt, és köszönök mindent.

Szeretlek titeket.

Búcsúzzunk hát June-al.

Búcsúzzunk hát June-al

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🎉 You've finished reading 𝑩𝒐𝒓𝒏 𝒕𝒐 𝒅𝒊𝒆 ☆彡 𝒉𝒐𝒐𝒅 🎉
𝑩𝒐𝒓𝒏 𝒕𝒐 𝒅𝒊𝒆 ☆彡 𝒉𝒐𝒐𝒅Where stories live. Discover now