•9

5.7K 417 12
                                    

Két nap elteltével értünk Londonba. Mindent megtettünk, amit Matt kért. Nyomot sem hagytunk magunk után. London egy elhagyatott városrészébe indultunk, előtte Matt a reptéren odaadta nekem a ház kulcsait, meg egy kocsit, amivel oda tudunk menni. Mikor odaértünk egy nagy fehér házzal találtuk magunkat szemben. Olyan volt, mint a filmekben.

Beléptünk a házba én pedig egyenesen az emeletre rohantam a mosdóba. Sötét volt, mikor felkapcsoltam a villanyt egy lány ült a kád szélén késsel a kezében. Mi az isten? Rám nézett és széles mosolyra húzta a száját.

- Én kaptam meg a híres June-t. Élvezettel szaggatom ki a beleidet is.

Felnevettem.

- Hát hajrá. Nem sokaknak sikerült - mondtam teljes nyugodtsággal és a csapnak dőltem.

Közben hallottam, hogy valaki teli torokból felordít. Nem ismertem a hangot, így feltételeztem, hogy Calum lehetett az. Mindenkit hallottam már visítozni csak őt nem.

-A barátodat most ölik meg!

Bevallom, ekkor nem tudom mit éreztem. Talán aggodalmat. Sosem aggódtam igazán senkiért. A lány nekem rontott és bevert egyet. Szám sarkából folyt a vér. Még egy sikolyt hallottam az pedig Ashtoné volt.

- Na, elég! Rendezzük ezt le szépen!

- Majd én, lerendezlek téged! - letette a kést és ökölbe szorította a kezét.

- Na, gyerünk!

Behúzott egyet újra, majd gyomorszájon vágott. Nem tudom mi lelt engem abban a pillanatban, de olyan voltam, mint egy nyomorék. Vért hánytam fel. Eldőltem ő pedig rám mászott.

- Louis azt üzeni, hogy szeret! - hajolt a számhoz.

- Add át neki hogy én is - felült rajtam és értetlenül meredt rám ennek hallatán, farzsebemből előhúztam hirtelen a bicskám és a vállába vágtam. - A pokolban!

Lerúgtam magamról, a kezemre tekertem vörösen izzó haját és a csaphoz vonszoltam. Letérdelt elé én pedig a csap széléhez illesztettem a fejét és kihúztam a késem belőle.

- Honnan tudja Louis, hogy itt vagyunk?

Nevetni kezdett.

- Nem mondom el!

Elhúztam a fejét a csaptól és belevágtam a szélébe. Nem túl erősen, éppen hogy fájjon neki. Ha túl erősen vágom oda a halántékát, meghalhat.

- Gyerünk!

- Jó-jó!

Közben még egy sikoltást hallottam ami Michael-é volt. Majd újra Calumét.

- Gyerünk! - ordítottam rá.

- Troy! Troy!

Troy az exem. Ő is gyilkolászgat. Louis-al elég jóban van. De honnan tudhat ő ilyeneket? Megint hallottam egy sikolyt így a lány fejét addig vertem a csap szélébe, míg meg nem halt. Kimentem a folyosóra és láttam a földön egy véres baseball ütőt az egyik ajtó mellett. Felkaptam és bekukucskáltam. Luke feküdt az ágyon feje tiszta véres volt. Egy szőke lány ült rajta. Beléptem lassan és halkan. Hátulról leütöttem vele. Láttam a földön egy pisztolyt, azt gondoltam lelövöm, de tuti vannak még itt páran. Nem volt semmi gusztusom ahhoz, hogy a baseball ütővel agyonüssem és elhányjam magam. Így fogjam egy kést ami Luke mellett hevert és a szívébe vágtam. Luke eszméletlenül feküdt, de nem volt időm ezzel foglalkozni, mert ujjbab sikolyt hallottam lentről. Baseball ütővel, késsel a farzsebemben indultam lefelé lassan, de biztosan. A nappaliban Michael volt, csak vele valami pasi. Ekkor kiugrott valahonnan Ashton és nyakon szúrta. Fellélegeztem.

𝑩𝒐𝒓𝒏 𝒕𝒐 𝒅𝒊𝒆 ☆彡 𝒉𝒐𝒐𝒅Where stories live. Discover now