Bölüm 37

143 2 0
                                    

Vakit kaybetmeden şirkete yöneldi Umay. Bir yandan Alev'i düşünüyordu. Ona nasıl olduğunu soran bir mesaj gönderdi. Sonra odasına giderken asistanına beş dakika sonra yanına gelmesini söyledi.

Önce koltuğuna yayıldı. Sonra ne olduysa kafasını dağıtmak için hemen burda bişeyler  yapmak istedi. Bu gün arabadayken açtığı müziği açtı.  Normal bir genç kız olarak hissetmek istiyordu şu an. Dans etmeye başladı. Eline aldığı kalemi mikrofon gibi tutarak hem şarkıya hem eşlik ediyor hemde enerjisini atmak için dans ediyordu. 

-Merak edenler için hemen şarkıyı buraya bırakıyorum.-

 Kapının tıkladığını duymadı bir an kendinden geçmiş ve rahatlamış hissetti. Neslihan odaya girip kapıyı kapattı. Çok şaşırmıştı bu manzara karşısında. 

Umay ellerini ona uzattı. "Nesli hadi gel bana eşlik et."

Neslihan bir an tereddüt etti. Umay bunu fark edince onun elini tuttu ve kendisine çekti. Dans etmeye başladılar.  O an inanılmaz eğlenmiş ve rahatlamış hissetti kendisini Neslihan. Çünkü herkes Umay için çok sert burnu havada ve hatta canavar tarzı şeyler söylemişti. 

Daha sonra Umay hepsinin ipini çekecekti elbette. Şimdilik anın tadını çıkarmaya çalışıyordu. Yorulunca kendini nihayet koltuğuna attı. Neslihan'dan çok fazla pozitif elektrik almıştı. Bu kızı sevmişti. Hatta normal bir hayatı olsaydı onunla iyi arkadaş olmak bile isterdi. Bu yüzden özellikle genç bir kadın istemişti asistanı olarak. 

"Nesli bu bana çok iyi geldi. Teşekkür ederim benimle dans ettiğin için. Bir gün benimle çıkmalısın."

Neslihan belli belirsiz gülümsedi. "Nasıl isterseniz Umay Hanım. Nereye gidicez?"

"Bilmem belki içmeye gideriz."

"Ama efendim ben içki içmem ki."

Umay kahkaha attı. "Ben de içki içemiyorum maalesef tatları leş gibi. Kahve içeriz demek istemiştim."

O an Neslihan sırıttı. Hiç öyle magazin köşesindeki  yazılan yazılardaki gibi saldırgan durmuyordu. Umay gayet pozitif bi kızdı. Umay eşinin vefatını anlatınca Neslihan biraz araştırma yapıp analiz etmek istedi Umay hakkında konuşulanları.

"Bundan sonra  ki iş yemeğine sen de gelmelisin. Bu arada senin kadronu başka  bir şirkete aldırmak istiyordum ama okula devam ederken burada olmanın daha uygun olacağına karar verdim."

Neslihan hayal kırıklığına uğramış gibi göründü. "Ne yani o zaman sizi göremeyecek miyim?"

Umay şaşırmış bir biçimde kaşlarını çattı. "Bilmem bu bir sorun mu senin için? Yani patronundan ne kadar uzak o kadar iyi değil midir?"

"Bu sanırım benim için geçerli değil. Ben şu an sizinle çok mutluyum."

Umay daha fazla şaşırmıştı."Peşin hükümlüsün. Daha tanışalı bir kaç saat oldu. Böyle insanları sevmem. Sana kızıp azarladığım zaman da nefret mi edeceksin benden yani?"

"Hayır yanlış anladınız. Benim mutlu olma sebebim sizin gibi genç, pozitif ve zeki bir kadınla çalışmak. Hata yaptığımda tabi ki bana kızacaksınız. Bu benim için sorun değil."

"Hımmm. İyi bakalım. Öyle diyorsan. İhale birimi ne alemde. Çalışıyorlar mı hala. Gözün onların üzerindeydi değil mi?"

"Efendim çalışmaları bitti. Sizinle görüşmek için haber bekliyorlar."

NEFESİNİ BIRAKMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin