Hoofdstuk 5

163 5 0
                                    

Sanne

Ik zit nu een uur in de auto en heb ondertussen honger gekregen. Ik zie dat de KFC in de buurt zit en besluit om daar maar wat te gaan eten, ik moet toch wat eten.

Na 5 minuten kom ik aan, stap uit de auto en loop naar binnen toe. Daar bestel ik wat  eten en drinken. Ik vind de kip hier zo lekker, alleen de patat vind ik bij de McDonalds lekkerder.

Als ik alles op heb ruim ik het op en loop weer naar mijn auto toe. Als ik er ben open ik hem en blijf nog eventjes zitten. Ik heb geen zin meer om te rijden, maar ik hoef nog maar een uurtje en dan ben ik er, dus nog even volhouden.

Na een stukje rijden kom ik in de file te staan. Ik wou dit nog zo vermijden, zo duurt het nog langer voor dat ik er ben. Ik zucht en zet de radio wat harder en begin wat mee te zingen. En zo gaan we stukje bij beetje weer vooruit.

Eindelijk ben ik thuis in Amsterdam. Het is nu 19.00 en ik rijd de oprit op. Ik staar even naar het huis. Ik heb het zo gemist om hier te wonen, ik heb zelfs de kleine kinderen gemist die altijd schreeuwen.

Ik pak 1 koffer uit de auto en loop dan naar de voordeur toe, ik pak de sleutels en open de deur. Hier gaan we dan.

Lars

Daar gaat ze dan. Zo zijn we elke dag bij elkaar en zo zullen we elkaar waarschijnlijk alleen in het weekend zien. Ik ga dit echt missen. Ik heb al zo lang niet meer alleen geslapen, ze was altijd bij me. Nou denk ik eerlijk dat ik het niet zo lang ga volhouden om elke keer daarheen te gaan. Ik krijg veel huiswerk, zij ook en we krijgen het gewoon te druk allebei.

Ik weet niet eens precies wat voor een opleiding ze gaat doen. Het leek me veel te ingewikkeld.

'Hey gast, zin om mee te gaan naar de club? Als afsluiter van de vakantie.' vraagt Steve. Ik denk na. Het is wel al een tijdje geleden dat ik iets samen met de jongens alleen heb gedaan. 'Ja, ik ga me omkleden ben zo terug.' Ik trek een zwarte broek aan met een grijs T-shirt. Ik loop naar beneden en trek daar mijn schoenen aan. 'Let's go!' we lopen met z'n alle aar buiten toe en gaan met de fiets naar de club toe, zo kunnen we drinken wat we willen.

Eenmaal in de club pak ik wat te drinken en gaan we lekker los op de muziek.

Ik krijg dorst dus ga ik even aan de bar zitten met wat te drinken en na een paar secondes komt er een meid naar me toegelopen. 'Hey wil je dansen?' Ik kijk haar even aan. Ze heeft een super korte rok met een shirtje die tot net onder haar borsten komt. 'Ja is goed.' Ik loop met haar mee en samen gaan we dansen.

Na een tijdje, en veel drankjes later, komt ze steeds dichterbij en legt ze haar handen in mijn nek. Ik leg mijn handen op haar heupen en zo komen onze gezichten steeds dichter bij elkaar.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu