Hoofdstuk 3

163 6 0
                                    

Lars

Ik snap niet dit ze dit gaat doen. Ze gaat gewoon weer naar Amsterdam toe. Ik heb zoveel voor haar gedaan en dan gaat ze opeens weer weg. Ik wist niet eens dat ze naar die school wou. Ik bedoel je laat je vriendje toch alles weten. Ik heb haar alles verteld over mijn opleiding en dan doet zij dat niet. ik had gewoon mijn opleiding daar kunnen doen, die hebben ze vast wel in Amsterdam. Ik zucht. Nu ga ik me echt vervelen als ze er niet meer is. De jongens hebben allemaal een vriendin, of een soort van vriendin, en die van mij gaat weg, en zie haar straks alleen nog maar in het weekend.

Als ik om 11 uur naar boven ga, ga ik eerst langs Sanne. 'Hey kom je slapen?' Ze is nog steeds bezig. Ze knikt en loopt met me mee. Ik pak wat uit mijn kast en draai me om, om Sanne te zien slapen. Ik kleed me om en ga naast haar liggen met mijn armen om haar heen, nu het nog kan.

Sanne

Als ik wakker wordt zie ik Lars nog slapen. Ik haal voorzichtig zijn armen van me af en loop naar de badkamer toe waar ik een lange douch neem. Ik droog me af, kleed me om en doe mijn make-up op. Als ik in de kamer kom is Lars ook wakker. 'Goede morgen.' Ik loop naar hem toe en geef hem een kus. Ik loop naar mijn telefoon toe en kijk naar mijn berichtjes. Ik zie dat er een mail is van de opleiding. Er staat in wat er allemaal nodig is voor het nieuwe schooljaar, zoals nieuwe boeken en een laptop die bepaalde eisen heeft. 'Zullen we zo naar het centrum gaan? Ik moet wat dingen halen.' Lars knikt en loopt dan de badkamer in. Hij doet zo vreemd. Ik snap dat het niet leuk is dat ik weg ga, maar hij kan toch nog het beste ervan proberen te maken.

Ik loop naar beneden toe en maak gebakken ei voor Lars en mij. Ik leg het op 2 broodjes en ga aan de keukentafel zitten. Ik begin alvast met eten en Lars komt al snel aangelopen en begint ook met eten. 'Als we zo weggaan wil ik eerst naar de mediamarkt, ik moet een nieuwe laptop halen.' 'ja, doen we. Ik wil ook ff nieuwe truien halen en korte broeken. Ik heb er geen meer.' Ik knik en eet me brood verder op. 'Zullen we gaan?' Ik knik en doe mijn schoenen aan en loop naar buiten toe. Als w zitten gaan we naar het centrum toe. Ik heb een nieuwe laptop en een paar jurkjes gehaald. En Lars ook het een en ander.

Als we eenmaal in de auto zitten begint Lars te praten. 'Ik wil gewoon niet dat je iets overkomt. Je hebt al zoveel meegemaakt ik wil dat je veilig bent.' Hij is zo lief. 'Weet ik en ik begrijp het, maar het gaat goed komen. Mijn vader heeft een straf van 7 jaar gekregen, eerder dat hij vrijkomt ben ik klaar met mijn opleiding, die 4 jaar duurt. Hij kan me niets meer doen.' Ik geef hem een kus. 'Onthoud dat ik van je houdt en ik laat je niets meer overkomen.' Ik glimlach. 'Doe ik.' We beginnen met rijden. 'Zullen we ergens gaan eten? Ik betaal.' Hij knikt. 'Waar wil je heen?' 'Naar de KFC!' hij zucht. 'lekker romantisch weer.' Ik rol met mijn ogen. Hij vroeg er toch om, en ik betaald dus hij heeft niets te zeuren.

Tijdens de rit kijk in naar buiten. Over 2 weken ben ik gewoon weer in het vertrouwde Amsterdam. Kan ik weer naar het cafeetje op de hoek waar ik altijd met mijn vrienden heen ging en kan ik hun ook natuurlijk weer zien. Ik ga het hier natuurlijk ook missen, vooral Lars. Maar het gaat allemaal goed komen. Ik ben over 4 jaar, als het goed is, weer terug. Natuurlijk wordt het moeilijk met de relatie van Lars. Vaak hoor je dat het niet goed komt met lange afstandsrelaties, maar ik heb vertrouwen in ons, ik heb vertrouwen in Lars.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu