Hoofdstuk 3

3.5K 102 11
                                    

Sam

'Je lijkt op een wasbeer.' Zegt Steve tegen Sanne. Haar mascara is uitgelopen en ze probeert het weg te halen. Het lukt haar aardig goed.

Ik spring op de kant en ik zie dat Sanne er niet op komt. Ik loop naar haar toe en geef haar mijn hand. Ze pakt hem aan en ik trek haar omhoog. Als ze op de kant is loop ik naar een kast waar de handdoeken liggen en ik geef er een aan Sanne en een paar aan de jongens.

Ik zie dat Sanne het koud heeft. 'Kom laten we ons omkleden.' Zeg ik en Sanne volgt ons terug naar boven toe. Ze gaat naar haar eigen kamer en gaat zich daar omkleden.

'Man wat is ze lekker.' Zegt Steve uit het niets. 'Ja maar jullie blijven van haar af. Ze gaat als eerst het bed in met mij. Begrijpen jullie dat?' Zeg ik dringend. Ze knikken. Het in fijn om machtig te zijn.

De jongens en ik hebben ons niet omgekleed. We hebben alleen wat gel in onze haren gedaan. 'Is het wel handig om met je stiefzus het bed in te duiken?' Zegt steve dan weer.
Ik zat hier al op te wachten. Ze zeggen dat altijd als ik iemand wil. 'Ik ben jullie leider dus ik bepaal wie met wie naar bed gaat. En dat bepaal ik voor jullie en voor me zelf. Of hun het nou willen of niet. En als ze niet willen weten jullie wat jullie moeten doen toch?' Ze knikken allemaal.

Lars

Wie denkt hij wel niet wie hij is. Hij denkt dat hij de leider is. En dat is hij ook wel, een soort van, maar we mogen toch zelf wel weten met wie we naar bed gaan.

En als ik naar Sanne kijk, lijkt ze me niet zo'n type meisje die met iedereen naar bed gaat. Ze leek eigenlijk niet onder de indruk van ons. Alleen toen we onze shirts uittrokken misschien maar dat is logies. Dat doet iedereen.

Ik hoop dat ze niet in het spelletje van Sam trapt. Eigenlijk moet ze uit zijn buurt blijven. Als hij niet met een meisje naar bed kan doet hij iets in haar drankje en verkracht haar dan. En geeft ze vervolgens geld om niks te zeggen.

Hij denkt dat wij ook zo zijn. Maar de jongens en ik hebben afgesproken dat als het meisje niet wil we ze geld geven om te zeggen dat ze met ons naar bed zijn geweest. Wij gaan niet met hun naar bed als ze dat niet willen. En soms zeggen de meisjes zelf dat ze geen geld hoeven en dat ze allang blij zijn dat we ze niet verkrachten enzo. Sam mag hier alleen dus niet achterkomen

Sanne

Ik ben in me kamer. Ik heb net gedoucht en me omgekleed. Ik heb een jurkje aan die ik heb gekregen van me vrienden vlak voordat ik weg ging. Ik ben ze super dankbaar. Het jurkje wou ik al super lang maar hij was te duur. Hij was 50 euro en dat vond ik te veel voor een jurkje. Daarom zei ik ook tegen hun dat ik hun terug zou betalen maar ze zeiden dat dat niet hoefde.

Morgen begint school alweer. Ik ben nog niet eens een dag hier en ik moet me alweer zorgen maken over school.

Me moeder zei dat ik bij Sam enzo in de klas zit. Daar ben ik best blij mee. Zo ken ik ten minste iemand in mijn klas zit.

'Eten!' Roept me moeder vanaf beneden. Ik loop naar beneden toe en ik zie pizza op tafel staan. Pizza is gewoon te lekker. Ik kan als ik zin heb wel 2 pizza's op. Ik heb een keer een wedstrijdje gedaan en toen had ik iets meer dan 2 pizza's op. Ik was daarna wel echt super misselijk en ik hoefde een week geen pizza meer maar daarna at ik gewoon weer pizza.

Oké genoeg over pizza. Ik zit hier dus met een paar knappe jongens aan tafel pizza te eten. En niet gewoon knappe jongens. Nee ze zijn super knap. Hoe moet ik dit overleven. Waarschijnlijk zijn ze populair ofzo en negeren ze me op school maar dat haalt helemaal niks uit. Ik maak hopelijk snel vrienden.

Nog steeds snap ik eigenlijk niet waarom Sam zo boos naar zijn vrienden kijkt. En dan vooral naar Steve. Ik ken hun namen al uit me hoofd.  Best knap van mezelf.

Na het eten ga ik naar me kamer en kijk ik nog wat op netflix. Om 9 uur voel ik me ogen zwaar worden en besluit ik maar me wekker te zetten. Ik moet morgen om 7 uur opstaan. Ik kan gelukkig met Sam in zijn auto mee rijden. En hoef ik niet te fietsen.

Heey allemaal. Ik heb een week al niet geupate sorry. Ik had toetsweek en ik vierde halloween. En ik heb nog een boek waar ik aan schrijf.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu