Hoofdstuk 73

651 22 0
                                    

Pov Sanne

Als we bij de rechtbank komen vlieg ik Lars om zijn nek. Mijn vader gaat 10 jaar de cel in. Mijn dag kan niet meer stuk. En vanavond heb ik ook nog eens een date met Lars.

We stappende auto in en rijden naar school toe. Het is nog vroeg en anders mis ik nog meer van school en het is het examen jaar dus ik moet echt mijn best gaan doen wil ik gaan slagen. Over een paar weken zijn de examens al.

We stappen uit en er is net pauze op school. Ik loop nar de kantine toe en Lars loopt achter me aan.

'En hoe was het?' Vraagt Steve als ik bij ze ga zitten. 'Hij gaat 10 jaar de cel in en ik heb geen last meer van hem de komende jaren.' Ik glimlach nog steeds en de rest doet mee en de meiden geven me allemaal een knuffel.

Na school gaan we met zijn alle naar huis toe en ga ik me klaar maken voor mijn date met Lars, namelijk kijken wat ik ga dragen. Het is nu dinsdag maar als ik niets heb om aan te trekken kan ik nog naar de winkels toe om wat te kopen. Ik wil er wel leuk uit zien.

'oké ik heb vrijdag een date met Lars en ik heb niets om aan te trekken. Ga je morgen mee om te winkelen?' Vraag ik aan Lotte als ik haar kamer binnen loop. 'Ja tuurlijk ga ik mee.' Ik glimlach naar haar tot ze me arm vast pakt. Hoe kan zij zo snel hier zijn? 'Je hebt een date met Lars? Waarom heb je me niets verteld?' schreeuwt ze.

Ik duw haar op het bed en ga naast haar zitten. 'Gisteren toen ik naar huis liep en het regende hij wou dat ik in de auto stapte maar ik wou nadenken. Ik zei tegen hem dat ik het vreemd vindt hoe hij zich gedraagt en toen heeft hij me gezoend. En toen gisteren heeft hij gevraagd of ik met hem op een date wil vrijdag na school.' Zeg ik tegen haar en ze krijgt echt een mega glimlach op haar gezicht. 'aah mijn kleine meisje wordt groot.' Zegt ze dan lachend. Ik geef haar een duw en lach dan met haar mee.

We praten nog wat door en hebben het echt gezellig, echt gewoon iets wat ik heb gemist, met iemand over van alles en nog wat praten ook al is het onzin waar je over praat. En zo kom je weer dingen tegen die je van elkaar nog niet wist ook al ken je elkaar al best lang.

Ik trek Lotte mee naar benden omdat we gaan eten. Ik ga naast haar zitten en Lars komt weer naast me zitten. Hij kijkt me aan en glimlacht naar me. Ik glimlach terug en kijk dan naar mijn eten. We eten spruitjes, het is echt lekker.

Na het eten ruimen we met zijn alle op en ga ik naar boven toe ik lekker weer te douchen. Als ik daarmee klaar ben doe ik gewoon mijn ding en ga dan op het bed liggen en denk weer aan alles, wanneer de laatste tijd niet. Ik ben gewoon zo blij met alles en nu heb ik ook nog eens een date met Lars. Ik glimlach nog een keer en val dan in slaap.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu