hoofdstuk 35

1.8K 52 3
                                    

pov Sanne

ik loop met me moeder naar haar werkkamer. Ze gaat zitten op de bank die daar staat en ik ga naast haar zitten. 'mam. Ik ben bang.' zeg ik en ik barst in tranen uit. Ik geef me moeder een knuffel en we blijven zo zitten. 'het komt allemaal goed lieverd. Ik ga wel anders naar de politie. Je zei dat hij je berichten stuurt. Heb je die nog?'

ik knik. 'dat is mooi dan heb je bewijs en dan kan hij opgepakt worden. Maar heb je het de jongens eigenlijk wel verteld?' ik knik alweer. 'alleen Lars en Steve weten het. Ze gaan me beschermen en laten hem niet meer binnen.' zeg ik. Nu knikt me moeder.

'ben je verliefd?' 'wat nee hoezo?' ik weet gewoon dat me wangen rood zijn. 'aah dus wel. Wie is het vertel op. Je kan me vertrouwen.' zegt ze met en glimlach. Ik schud langzaam met me hoofd. Ik weet niet eens of ik iemand wel leuk vind. Alleen heel aardig.

We lopen weer naar beneden en ik ga met Lars weer naar het huis. Als we aankomen zit Lotte opgewonden op de bank. 'wat is haar probleem.' zegt Lars lachend. 'mijn probleem is dat mijn beste vriendinnen straks komen en één beste vriendin hier al is. En het belangrijkste. Ik ben weg van me moeder.' zegt ze met een glimlach.

We gaan op de bank zitten en kijken wat tv. Als de bel gaat doet Lars de deur open en Lisa en Chantal komen binnen. Lotte en ik rennen naar hun toe en geven elkaar een knuffel. 'waar willen jullie slapen. Bij Alex of bij Jasper.' 'huh Alex was toch weg.' ik knikt. 'hij komt vanavond weer terug van zijn familie.' zegt Lars die aankomt met wat te drinken voor ons. 'ik ga wel bij Jasper.' zegt Chantal. Ik knik. 'nou dan ga ik wel bij Alex hé.' zegt Lisa lachend.

We lopen met z'n alle de woonkamer binnen en gaan voor de tv zitten. De deur gaat open en daar staat Alex. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. Lars geeft hem zo'n jongens handdruk ding waar ik nooit iets van heb begrepen. We gaan weer zitten op de bank.

Na een tijdje begint mijn maag te knorren. 'ik wil pasta. Zal ik dat maken?' vraag ik in de groep. Iedereen stemt ermee in. 'ik help wel.' zegt Lars.

We lopen naar de keuken en ik pak de bloem en de andere dingen die nodig zijn voor pasta. 'wil jij dit snijden?' vraag ik aan Lars als ik de groentes aanwijs. Hij knik en begint met het snijden. Als het deeg klaar is rol ik het uit en maakt er lange slierten van. Ik doe de pasta in de pan en maak dan de saus voor de pasta. Lars doet ondertussen de tafel dekken en als alles klaar is gaan we eten.

'het is echt lekker.' zegt Alex. Ik kijk hem aan en glimlach. Na het eten ruimt de rest de tafel af en doet de vaat en Lars en ik zitten op de bank een film te kijken. Het is zo'n actie film. Ik hou er normaal niet van maar Channing Tatum zit erin en hij is hot. Na de film ga ik naar boven en kleed me om en ga in het bed liggen en probeer te slapen. Wat niet echt lukt.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum