Hoofdstuk 60

1.4K 46 0
                                    

oké sorry voor het mega lang niet uploaden. ik had even geen inspiratie, maar dat is terug. wel heb ik het best druk met school, maar ik probeer weer meer te gaan schrijven.

Pov Sanne

als ik wakker word lig is nog steeds tegen Lars aan. Ik glimlach en kijk naar de klok hoe laat het is. Half 7. dus ik kan nog douchen voordat ik naar school toe ga.

Ik schud Lars door elkaar in de hoop dat hij wakker word en dat word hij gelukkig. 'wat is er?' zegt hij bezorgd als hij me ziet zitten. 'we moeten straks naar school toe.' hij zucht en laat zich weer vallen. 'we gaan niet naar school toe, jij blijft thuis en ik ga op je letten.' hij kijkt me aan en glimlach lief naar me. 'dan moet je maar mee naar school toe, want ik blijf niet nog langer thuis om die sukkel.' en met dat gezegd te hebben sta ik op en loop naar boven toe.

Ik kom in de kamer van Lars en zie dat Max nog ligt te slapen. Ik was hem helemaal vergeten. Wat voor een vriendin ben ik. Ik loop naar hem toe. 'bedankt.' ik geef hem een kus op zijn wang en loop dan naar de badkamer.

Nadat ik gedoucht ben, loop ik naar de spiegel en doe mijn kleren aan en mijn make-up op. Alleen zie je een grote blauwe plek rond mijn oog, maar alsnog doe ik geen foundation op.

Ik loop naar de kamer en zie dat Max nog steeds slaapt. En pak een schriftje en schrijf erop dat ik naar school ben, om hem niet ongerust te maken.

ik loop naar beneden toe en zie dat Lars bijna klaar is met eten. Ik loop naar hem toe en pak zelf ook een broodje. 'weet je zeker dat je naar school wilt gaan? Ze gaan vast vragen stellen.' Ik haal me schouders op en loop naar de gang met mijn broodje in mijn handen. Ik doe mijn schoenen aan en loop naar de auto van Lars toe. Ik ga achter het stuur zitten en toeter een paar keer. Ik zie Lars naar de auto rennen en loopt naar de bestuurders kant. 'je gaat niet rijden.' Zegt hij als hij de deur opent. 'jawel of je het nu wilt of niet, dus je stapt maar in of ik rijd zonder je naar school toe.' Zeg ik tegen hem terwijl ik mijn gordel nog omdoe.

Hij stapt in en doet ook zijn gordel om. Ik start de auto en rijd naar school toe. 'waarom wilde je zo graag rijden?' ik haal me schouder op en parkeer de auto als we bij school staan. Ik doe de sleutels in mijn tas en loop naar binnen toe.

Als ik mijn spullen in mijn kluis heb gedaan komt Lars naar me toe. 'je hebt de sleutels nog.' Ik knik en loop alvast naar het lokaal. 'krijg ik hem nog terug?' ik schud mijn hoofd en wacht netjes totdat de deur door de docent wordt opengemaakt.

Als het pauze is loop ik naar de kantine en koop een flesje water. Tot nu toe heeft, gelukkig niemand wat gezegd over mijn oog. Ik maak het flesje open en drink er wat van. Ik loop naar buiten en ga daar ergens afgezonderd op een bankje zitten en eet mijn brood rustig op.

Als we bij mentor zitten begint, jammer genoeg, mijn mentor over mijn oog. 'kan je vertellen wat er is gebeurt, of wil je dat liever alleen tegen mij?' ik schud mijn hoofd. 'liever tegen niemand.' Zeg ik achtjes terwijl ik de tranen binnen moet houden. 'ze zal het vast verdiend hebben!' hoor ik iemand achter me zeggen.

Ik draai me om en kijk wie het gezegd heeft. Ik weet amper wie het zei en ik hoef het niet eens te weten.

Ik stop al mijn spullen in mijn tas en loop dan snel het lokaal uit. Ik ren naar mijn kluis en pak mijn ja en ga dan naar de auto van Lars toe. Ik doe de auto aan en rijd weg.

Pov Lars

'ze zal het vast verdiend hebben!' hoor ik een irritant joch zeggen. Hij heet Des. Hij is nieuw hier en probeert stoer te doen. Wat hem niet echt lukt.

Sanne rent zowat het lokaal uit en nu begin ik echt boos te worden. Ik sta op en loop naar hem toe. 'wat zei je?' hij kijkt me arrogant aan. 'ik zei dat ze het vast verdiend heeft. Ben je doof ofzo.' 'luister gast, je weet niet wat er gebeurt is dus houd je bek dicht. En als je over haar nog 1 ding zegt dan zou ik maar rennen als ik jou was.' 'Lars houd je mond en ga zitten.' 'Ja, ik zou maar naar hem luisteren.' Ik draai me weer om naar Des ik kijk hem glimlachend aan. Ik bal mijn vuist. 'niet doen Lars.' Hoor ik Steve nog zeggen, maar het is te laat. Mijn vuist raakt het gezicht van Des en zijn neus begint te bloeden. Ik draai me om en loop naar de gang waar ik op zoek ga naar Sanne.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu