Hoofdstuk 4

3K 98 15
                                    

Sanne

Ik word wakker van me wekker. Ooh wat haat ik dit geluid. Het is echt zo irritant om 7 uur op te staan.

De vrienden van Sam bleven slapen. Ze zijn zowat de hele nacht opgebleven. Ze maakten super veel herrie. Ik kon gewoon niet slapen door hun. Ik hoop voor ze dat ze vroeg op zijn want ik moet met hun mee rjjden.

Vandaag is mijn eerste schooldag en ik sta voor me kast. Ik heb geen idee wat ik aan moet doen. Ik denk aan een rokje of een kort broekje. Ik weet wel dat ik een roze crop top aan doe. Die heb ik nieuw en hij is super gaaf.

Na een tijd voor me kast te hebben gestaan heb ik gekozen voor een kort broekje. Ik zit nu aan de eettafel en wacht op mijn eten. Me moeder maakt ei voor me. Ik ben echt super slecht in eieren maken. Ik kan een pizza maken. En verder lukt koken wel. Alleen eieren zijn echt een ramp.

Ik hoor dat de jongens beneden komen. En ik heb me eten net op dus loop ik naar de keuken en dan naar boven naar me kamer.

'Ik ga over 10 minuten ongeveer weg. Zorg dat je klaar bent oke?' Zegt Sam tegen me. Ik knik. Ik wil verder lopen maar Sam geeft me een kus op me wang. Dan loopt hij snel door. Oke wat was dat.

Na 10 minuten ben ik helemaal klaar en de jongens niet. 'Gaan we nog of hoe zit dat.' Zeg ik als ze nog op de wii zitten. Ze sluiten het spel af en lopen naar beneden. Op naar school.

Eenmaal op school moet ik naar de receptie. 'Hoi ik ben Sanne Noordhof. Ik kom me rooster ophalen.' Ze knik en geeft me rooster. 'Dankjewel.' Wow daar kan geen eens een alsjeblieft vanaf.

'Je zit bij ons in de klas. We hebben eerst geschiedenis van Pete. Hij is best een goede leeraar. Niet zo als de rest.' Zegt Lars. Ik knik en volg hun.

'Hoi ik ben Sanne.' 'Hoi ik ben Pete. Leuk je te ontmoeten. Ik ben dit jaar je mentor en geschiedenis leeraar. Ga maar naast Lotte zitten. En als er iets is zeg het maar.' 'Dankuwel.' Ik ga naar een tafel toe en daar zit een meisje. Ze lijkt me best aardig.

'Hoi ik ben Lotte. Ik hoorde dat je het stiefzusje bent van Sam. Ik heb echt medelijden met je.' Zegt ze. 'Hoe bedoel je medelijden?' 'Nou kijk. Hun zijn de badboys van de school. Je weet wel. Die jongens die met alle meisjes naar bed gaan en ze de volgende dag negeren enzo. Ik weet zeker dat jij een van hun volgende slachtoffers ben.' Zegt ze.  'Al ben je het stiefzusje van Sam

Wow ik woon met de populairste jongen van school in huis en hij is een player. Ergens had ik dit al verwacht. En nu weet ik het zeker: ik blijf uit de buurt van hun

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu