hoofdstuk 58

1.4K 49 1
                                    

Pov Lars

Ze krijgt tranen in haar ogen en ik krijg medelijden met haar. Haar enigste dochter is verkracht door haar ex-man. 'ze heeft het niet echt gezegd maar ik denk het wel, sorry we waren te laat.' ze zakt in elkaar en gaat op de grond zitten. ik ga naast haar zittn en probeer haar rustik te maken.

'het is niet jou schuld. het is allemaal de schuld van hem. ik snap niet waarom ik ooit wat met hem heb gehad. als ik zou weten dat dit zou gaan gebeuren was ik nooit met hem getrouwd.' 'je kon niet weten wat hij zou gaan doen. je was verliefd op hem.' ' gaat alles goed hier?' gerard komt binnen en als hij Ilse ziet gaat hij meteen naar haar toe. 'wat is er gebeurt? gaat alles goed?' Ilse begint weer te huilen en Gerard troost haar.

Gerard kijkt me aan in de hoop dat ik iets ga zeggen. 'ik denk dat het beter is als Ilse dat zelf verteld. maar ik moet eigenlijk gaan. als er iets is zeg het. ik zal vragen of ze hier heen wilt komen.' ze knikt zachtje en loop dan naa mijn auto toe. ik vind het erg voor Ilse maar ik ben nooit echt zo goed in het troosten van mensen.

ik rijd naar huis toe en zet mijn auto weg. ik loop naar binnen toe en zie iedereen in de woonkamer zitten, behalve Max en Sanne. 'hoe reageerde haar moeder?' vraagt Steve als ik ga zitten. 'ze was verdrietig wat natuurlijk begrijpenlijk is. en ik heb gezegd dat ik zou vragen of Sanne naar haar toe wilt gaan, maar dat vraag ik wel een andere keer. maar hoe gaat het met haar?' ze halen allemaal hun schouders op. 'ze is niet beneden gekomen en ze is samen met Max op jou kamer.' ik zucht. 'ik slaap wel op de bank.' 'sorry gast.' ik haal me schpuders op.

ik sta op en loop naar de keuken toe waar ik een glas cola inschenk. k loop weer naar de woonkamer en zie alleen Steve nog zitten. 'waar is de rest?' vraag ik aan hem terwijl ik weer ga zitten op de bank. 'die zijn al naar boven toe gegaan. we moeten morgen weer naar school toe en het is al half 2.' ik knik en pak de deken die er ligt. 'tot morgen.' steve loopt naar boven toe en ik ga liggen en probeer te gaan slapen.

Pov Sam

'ja ik weet het ik had het tegen je moeten vertellen maar je weet toch ook wel dat het niet makkelijk is dat je ex je dochter en zijn dochter probeert te mishandelen. het spijt me oké, ik heb haar beloofd dat we het tegen niemand zouden vertellen. ze wou alles vergeten.' hoor ik Ilse zeggen. die man in het café was dus haar vader. ik had het moeten weten, maar dan is dit allemaal mijn schuld.

Ik heb gezegd dat hij naar haar toe kon gaan toen de jongens op school waren en heb mijn sleutel gegeven die Lars gaf omdat ik er vaak zat. Moet ik ze dit wel vertellen. Straks gaan ze me nog meer haten dan ze nu al doen.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu