Hoofdstuk 77

474 20 1
                                    


Pov Sanne

En zo zitten we hier in de McDonalds. Ik mocht kiezen en aangezien het al laat is, we moeten nog 1,5 uur rijden naar huis, en ik nog best wel honger heb, heb ik besloten dan we hier gaan eten. Ik neem een McChicken met een friet en een milkshake aardbei. En Lars heeft een bigMac menu en een cola. 'Ik vond het echt leuk vandaag. dankjewel.' Ik pak zijn hand even vast en glimlach naar hem. 'Ik ook. We moeten dit vaker doen, gewoon met zij tweetjes. Behalve het spijbelen dan. Maar ach we leren nu toch bijna niets meer door de examens.' Ik zucht. 'Ik heb er zo geen zin in. Dat leren en alles en ik heb de helft niet eens meegemaakt door alles wat er gebeurt is. Ik hoop maar dat ik het gewoon haal.' 'je haalt het vast wel. Als ik het haal, haal jij het zeker wel.'

Als we klaar zijn met eten lopen we weer naar de auto toe en rijden we terug naar huis toe. Ik pak mijn telefoon erbij, waar ik de hele dag niet op heb gekeken en zie dat ik onwijs veel berichten heb van Lotte.

Waar ben je?

Je bent niet op school.

Hij heeft je toch niet ontvoerd?

Grapje.

Ik zou je helpen met je date.

Ooh Steve verteld me net dat jullie naar Duinrell zijn, #jaloers

Veel plezier en doe niets wat ik ook niet zou doen xx

Ik lach om haar berichten. 'Wat is er?' Vraagt Lars. 'Lotte zou me helpen met klaarmaken en ik zie nu pas haar berichten. Ze spoort af en toe echt niet.' Zeg ik lachend tegen hem. Hij lacht ook.

Na iets minder dan 2 uur zijn we thuis aangekomen. Ik wordt altijd moe in auto's maar wou niet slapen, wat betekend dat ik nu onwijs moe ben. Gelukkig is het morgen vakantie. Lekker de hele vakantie leren en nog eens leren. Ik moet echt de examens halen. Anders moet ik het jaar over doen en ik ben aangenomen voor mijn droomopleiding. Deze kans kan ik niet laten schieten.

Als we naar binnen lopen is het stil in het huis. Het is half 10 en ik weet niet waar de rest is, het boeit me ook eigenlijk niet. Lars loopt met me mee naar mijn kamer. 'Nogmaals bedankt voor vandaag, het was echt fantastisch.' Ik geef hem een knuffel en even later staan we te zoenen. Ik trek me langzaam terug. 'Ik wil alleen niet te snel gaan met alles.' 'Snap ik, we doen het gewoon op jou tempo.' Hij glimlacht lief naar me. 'Wil je wel blijven slapen.' Vraag ik met een klein glimlachje aan hem. Hij knikt en we lopen samen naar binnen. Als we omgekleed zijn gaan we liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas neer en zo val ik in slaap.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu