hoofdstuk 24

1.9K 72 11
                                    

Pov Sanne

De deur gaat open en ik verstijf. Ik kijk naar de deur en ik zie Steve staan. 'Sorry.' Zegt hij. Ik kleed me verder om en ga in het bed liggen.

Na een tijdje wordt er op de deur geklopt. 'Binnen.' Ik zie Steve staan met een rood hoofd. 'Gaat het goed met je?' Vraag ik met een glimlach. 'Ja, sorry dat ik zo binnen kwam. Ik dacht dat je al klaar was ofzo iets.' Zegt hij terwijl hij nog roder wordt als dat nog kon.

'Het geeft niet. Ik had me ook ergens anders kunnen omkleden. En het is net zo iets als een bikini toch?' Zeg ik terwijl mijn wangen nu ook rood worden.

Steve gaat naast me liggen en kijkt me aan. 'Waarom heb je eigenlijk een shirt van mij aan.' 'Ik ben mijn eigen pyjama vergeten. Je vindt het niet erg toch?' Hij schud zijn hoofd.

Een hele tijd is het stil. Geen ongemakkelijke stilte maar een fijne. We zitten allebei diep in onze eigen gedachtes.

'Waarom wou je bij mij slapen?' Zegt Steve die als eerste de stilte verbreekt. 'Ik weet niet. Je lijkt me het aardigste.' Zeg ik naar de waarheid. Hij knikt. 'Ik snap niet waarom Lars nu iemand hier heeft. Net nu je hier mag wonen. We zouden een soort feestje maken. Eten en drinken en films. Maar hij moest zo nodig weer weg.' Ik knik. 'Ze is wel anders dan de andere meiden die die hier mee neemt. De meeste hebben een plamuurlaag make-up op en zij niet.' Nu knikt Steve.

'Kom we gaan slapen. We moeten morgen weer naar school toe.' Ik knik en ga tegen Steve aanliggen. Zijn spieren spannen zich een beetje aan maar al snel ontspant hij.

Pov Lars

Ik zit op de bank bij Sam. Hij zit er maar een beetje ongemakkelijk bij. Ik krijg een bericht van Sanne dat ze bij ons mag wonen. Ik zeg tegen Steve dat hij haar naar ons moet brengen.

De jongens en ik lopen de deur uit. 'Gaan jullie maar vast ik kom zo wel.' Zeg ik tegen de gasten. Ik stap mijn auto in en ga nog even naar de club. Dit doe ik wel vaker als ik ergens mee zit.

Ik weet niet wat het is. Eerst wil ik zo graag dat Sanne bij ons komt wonen en dan ben ik bang dat ze het niet wil. Ik bedoel maar. We zijn wel de badboys.

Als ik bij de club ben ga ik meteen naar de bar toe en bestel een biertje. Als ik een meisje zie die best veel op Sanne lijkt stap ik op haar af.

We praten wat en dan zoenen we. Ik neem haar mee naar huis en we gaan naar mijn kamer. Iedereen binnen keek me vreemd aan. Wat dit gebeurt toch vaker.

Als we eenmaal op mijn kamer zijn gaat alles vanzelf. Ik trek haar kleren uit en zij die van mij. En dan weet je wel wat er gebeurt.

Als we klaar zijn gaan we allebei slapen. Tenminste dat was de bedoeling. Ik zit de hele tijd met mijn hoofd bij Sanne. Ze is zo mooi en lief. Ik snap niet hoe iemand zo kan zijn. Zo perfect.

Ik weet niet eens waar ze gaat slapen. Meestal als ik iemand meeneem is het in de middag en heeft ze er geen last van. Nu wel.

Ik loop naar beneden en pak wat te drinken. Ik drink mijn glas leeg en besluit nog even om te gaan douchen. Morgen is er weer school en ik heb er geen zin in om morgen vroeg op te staan om dan te douchen.

Na het douchen besluit ik toch maar om te gaan slapen. Ik doe mijn ogen dicht en nu val ik wel meteen in slaap

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu