hoofdstuk 37

1.7K 58 9
                                    

pov Sanne

we zitten al best lang in de auto. 'ik moet naar de wc.' zeg ik tegen Lars. 'we zijn er over 5 minuten kan je dat vol houden.' ik knik.

na 5 minuten zijn we er inderdaad en het eerste wat ik doe is naar de wc gaan. ik loop naar de woonkamer en ga bij de rest zitten.

'het is mooi hier.' zeg ik. 'zullen we wat bestellen of halen. de chinees zit een paar minuten lopen.' zegt Steve. 'ik wil wel lopen. wie wilt wat?'

als iedereen heeft gezegd wat die wil loop ik naar buiten toe. 'wacht ik ga mee.' roept Lars. ik wacht op hem en we lopen dan samen naar de chinees. het is best lekker buiten.

asl we het eten hebben lopen we weer terug. en als we er zijn gaan we naar binnen toe. we zetten alles neer en gaan eten.

na dat de kamer zijn ingedeeld slapen de meiden op 1 kamer en de jongens ook op 1 kamer.

we lopen naar boven met onze spullen en ik kleed me om. ik ga in een bed liggen en ik val al snel in slaap.

pov Sam

ik loop naar huis toe. school is echt vreselijk. niemand praat met me. en dat alleen maar doordat de jongens niet met me praten. hun weten niet eens waarom ze niet meer met me praten.

als ze het wel zouden weten dan zouden ze me alsnog niet mogen.

ik ben thuis en ga meteen naar de keuken. ik pak wat eten en ga naar de woonkamer. ik doe de tv aan en zoek een leuke zender. er is echt niks op tv en doe ik maar muziek aan.

ik pak me telefoon en zie dat ik een paar berichtjes heb. ik open het eerste berichtje en zie dat het van een meisje is die met me wilt afspreken.

ja tuurlijk. wanneer? xx

stuur ik terug. ik open het andere berichtje en dat is van een onbekend iemand.

jij kent Sanne toch. ik zou graag weer een keer met haar afspreken. ik mis haar heel erg. kan je dat regelen?

ik kijk vreemd naar het berichtje wie kan dat nou weer zijn dan. ik ken geen van haar vrienden.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu