hoofdstuk 12

2.4K 86 0
                                    

Pov Sanne

We zijn bij het huis van Lars. En de rest natuurlijk. Ze wonen allemaal bij elkaar.

Het is echt een mega groot huis. Lars doet de deur open en leidt ne naar de keuken. Hij geeft me cola en ik bedank hem.

Als ik de cola op hem laat hij me zijn kamer zien waar ik moet slapen. 'Maar waar slaap jij dan?' Vraag ik aan hem. 'Ik slaap op de bank. Dus als er iets is kan je komen.' 'Je gaat niet op de bank slapen omdat ik hier slaap. Je kan er wel gewoon bij liggen. Het is toch een groot bed.' Zeg ik terug voordat ik het door heb. 'Wil je dat dan?' Vraagt hij dan zacht. Ik knik.

Lars komt er bij liggen en valt meteen in slaap. Ik denk nog even na over Sam. Ik snap niet waarom hij dit deed. Ik heb toch niks gedaan. Hij was dronken. Daarom drink ik nooit. En nog om een andere reden.

Dan val ik ook in slaap.

Pov Sam

Sanne is weg met Lars. Die vieze klootzak. Ze kan daar toch niet blijven. Hun zijn me vrienden. Ze horen net zoals mij te zijn.

Misschien ging ik wel te ver maar ik had wel bijna me zin. Als Lars niet binnen gekomen was, was het me gelukt. En dan wou ze nooit meer iets anders.

Fijne kerst allemaal. Helaas niet zo een groot hoofdstuk maar het is vandaag druk en moet op bezoek bij mensen. Hopelijk hebben jullie een leuke kerst.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu