hoofdstuk 18

2.2K 77 4
                                    

Pov Sam

Het is al langer dan een week dat ik Sanne niet heb gezien. Ik weet niet eens waar ze is. Ze ging met Lars mee maar of ze daar nog is weet ik niet. Als me pa dit weet krijg ik echt problemen.

Ik kleed me om en ga naar beneden. Ik heb echt al dagen niet geslapen en ik moet wat doen.

Ik eet wat en dan pak ik mijn auto en ga naar het huis van Lars. Ik moet weten waar ze is. Ik heb echt spijt.

Als ik bij het huis van Lars en de jongens kom bel ik aan. Na 5 minuten doet er nog steeds niemand open. Ik ben nog een keer aan en nog steeds doet niemand open.

Ik stap in mijn auto en ga naar de kroeg. Ik ga kijken of ze daar zijn. En zo niet kan ik lekker dronken worden.

Als ik er eenmaal ben ga ik naar de bar. Ik bestel eerst een cola. Ik kijk rond en ik zie hem nog nergens. Het is ook rustig nog. Het is ook pas 12 uur.

Als het 3 uur is besluit ik naar huis toe te gaan. Ik heb hier lang genoeg gezeten. Ik hen nu ook helemaal geen zin meer in drank. Ik stap in mijn auto en ga naar huis.

Als ik thuis ben ga ik naar de tv toe en zet die aan. Ik zet ee horror film op en pak wat popcorn. Ik eet en kijk de film totdat die af is. Ik zet dan een nieuwe film op en zo gaat verder mijn dag tot het 2 uur is. Dan besluit ik maar naar bed toe te gaan.

De volgende dag word ik vroeg weer wakker. Ik heb afgesproken met mijn oma om haar te bezoeken. Ik heb haar al lang niet meer gezien en ik heb er super veel zin in. Ja ik heb ook een gevoelige kant.

Als ik klaar ben met douchen kleed ik me om. Een simpele zwarte broek met een wit t-shirt.

Ik ga naar beneden en ga wat eten. Ik heb amper honger dus neem ik maar 1 broodje.

Ik stap ik mijn auto en ga naar het huis van mijn oma toe.

Als ik er ben bel ik aan. 'Hoi lieverd kom binnen.' Zeg mijn oma vrolijk. 'Hoi oma hoe gaat het met u?' 'Goed hoor ik heb alleen wat hulp nodig. Ik heb een tablet en ik weet niet hoe dat ding werkt. Kun jij me helpen?' Ik knik en volg haar.

Nadat ik mijn oma alles heb uitgelegd, van hoe die aan gaat en hoe je naar internet gaat, nemen we allebei een koekje. Mijn oma maakt echt de lekkerste koekjes ooit.

'Hoe gaat het met de liefde?' Vraag mijn oma opeens uit het niets. 'Slecht. Ik heb een enorme fout gemaakt. Bij een meisje dat ik niet eens leuk vind. Ze is weg en ik weet niet waar ze is en ik krijg ect problemen daarmee.' Zeg ik tegen haar.

Ik kan echt alles tegen mijn oma zeggen ze geeft me altijd de beste raad.

'Zoek haar en zeg haar dat je het spijt. Dat het niet zo bedoeld was.' Ik glimlach naar haar. Dit had ik eigenlijk ook zelf kunnen bedenken. Ooh wacht , dat deed ik ook. Dit is dus niet haar allerbeste advies ooit.

Heeh allemaal. Sorry een dagje te laat. Ik dacht dat ik het deel al had gepubliceerd had maar blijkbaar dus niet. Maar hopelijk os het een leuk hoofdstukje. Xx

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu