Hoofdstuk 70

656 26 0
                                    

Pov Lars

Ik loop naar de kamer van Sanne toe. Ik snap niet waarom ze hem heeft vergeven. Ik bedoel maar iemand die je bijna verkracht vergeven, ik had hem in zijn gezicht geslagen.

Ik klop aan en loop naar binnen toe als ze heeft gezegd dat ik kan komen. 'Hey hoe is het?' vraagt ze aan me. Ik haal me schouders op. 'Ik snap gewoon niet dat je het hem heb vergeven, hij heeft geprobeerd je te verkrachten.' Zeg ik tegen har en ga op haar bed zitten. 'Ik wil gewoon een nieuwe start maken. Daar hoort hem vergeven ook bij.' 'En je vader dan, die heeft je verkracht ga je hem dan ook vergeven.' Zeg ik tegen haar. Ze kijkt me verbaasd aan. 'Nee waarom zou ik dat doen? Je snapt me niet. Ik wil ook gewoon naar me moeder kunnen wanneer dat kan en niet moeten kijken of hij er ook is. Ik zeg niet dat ik het ga vergeten wat hij heeft gedaan, maar ik wil het wel gewoon proberen. En hij heeft er echt spijt van, ik zag het gewoon.' Ik kijk haar aan.

Voor een tijdje is het stil en niet een stilte die fijn is. 'Ik wil gewoon dat je geen domme fouten meer maakt.' Zeg ik dan tegen haar. Ze kijkt me aan. 'En welke domme fouten heb ik dan gemaakt volgens jou.' Ze kijkt me boos aan. Ik zucht, dit was misschien niet het verstandigste om te zeggen.

Pov Sanne

'Komt er nog wat van.' Zeg ik boos tegen hem. Hoe durft hij dit te zeggen. Ik maak eigenlijk nooit stomme fouten. Wel fouten maar niet van die fouten waar niets aan gedaan kan worden.

'Toen je naar dat park ging voor je vader dat was dom. En het was ook dom om met Steve te zoenen. Ik snap dat nog steeds niet.' Zegt hij dan. 'Hij begrijpt me tenminste en wilt me steunen. Dat kan ik van jou niet zeggen.' Roep ik naar hem. 'En nu graag me kamer verlaten.' Ik kijk hem boos aan. Hij kijkt naar benden en staat dan op. Hij loopt naar de deur en kijkt een keer achterom en draait zich weer weg.

Waarom moet altijd alles weer verpest worden ik begon te denk dat hij me echt leuk vond na vanmiddag. Maar blijkbaar heb ik het weer eens fout. Ik weet dat ik dom bezig was om naar het park toe te gaan maar ik deed het voor hem. Ik ken me vader al langer en ik weet dat hij Lars iets had aangedaan als ik niet was gekomen. Hij denkt vast dat het over Steve ging, dat hij mijn vriendje was die me vader bedoelde.

Ik sta op en loop naar de keuken toe. Ik pak een schaal en vul die met chips. Ik heb zit in een filmavond in mijn eentje en dat ga ik dus lekker doen. Ik pak ook nog een fles cola en een glas en loop dan weer terug naar me kamer toe.

Ik zet Netflix aan en ga dan lekker liggen en de film kijken.



the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu