hoofdstuk 43

1.6K 49 0
                                    

Ik ga dinsdag niet updaten. Ik heb toetsweek en ik moet echt goed leren. Vrijdag wel gewoon een update. Veel leesplezier xx

Pov Sanne

Het geluid van me wekker maakt me wakker. Ik heb maar 2 uurtjes geslapen maar toch ben ik niet super moe. Ik heb alleen nergens zin in.

Ik stap uit me bed en ga naar de badkamer. Ik doe me ochtend routine en ga dan wat eten in de keuken. Ik kijk wat op instagram en like wat foto's.

'Zullen we gaan?' Ik knik en loop met Lars mee naar zijn auto. 'Gaat alles goed?' Ik knik.

Als we op school zijn loop ik naar me kluis toe. Als ik hem open doe valt er een briefje uit. Ik pak het briefje op en doe hem in mijn broekzak. Ik doe me spullen erin en loop naar de les toe.

Ik ga achteraan zitten en Lars komt naast me zitten. Ik pak het briefje en open hem. Kom naar het parkje vanavond om 7 uur. Kom alleen. Als je niet doet wat ik zeg zal ik je lieve vriendje iets aan doen.

Mijn ogen worden groot. Ik geef het briefje aan Lars die me eerst vreemd aankijkt. Ik gebaard dat hij hem moet open maken en als hij hem heeft gelezen kjjkt hij me weer aan.

'Wie bedoelt hij met vriendje?' Is het eerste wat hij vraagt. Ik haal me schouders op. 'Geen idee.' Ik heb wel een idee maar ik ga niet zeggen dat hij het waarschijnlijk is.

'Je gaat er toch niet alleen heen.' Ik knik. 'Ik moet wel. Ik wil niet dat hij hem wat gaat aan doen.' Hij kijkt naar de leraar en negeert me verder. Ik let ook weer op en maak wat aantekeningen.

Als de laatste bel is gegaan loopt Lars snel het lokaal uit. Ik ren achter hem aan maar hij is al buiten. Ik loop snel naar me kluis en pak me spullen. Ik loop ook naar buiten en zie de auto van Lars niet meer staan.

'Steve kan je me naar huis brengen? Lars is al weg.' Hij knikt. We wachten nog even op Lotte em dan rijden we weg.

Als we er zijn maak ik snel mijn huiswerk. Als ik daarmee klaar ben loop ik naar beneden en maak wat brood klaar. Ik ga over een kwartier weg en ik moet dus snel wat eten.

'Steve kan ik je auto lenen ik moet ergens heen?' Hij knikt en gooit de sleutels naar me toe. Lars kijkt me nog even aan maar kijkt dan weer naar de tv.

Ik stap de deur uit en loop naar de auto van Steve. Ik stap in en rijd weg. Bij het parkje zie ik me vader nog niet staan. Ik ga naar een bankje en ga erop zitten. Na een kwartier hoor ik iemand wat zeggen. 'Ik dacht al dat je zou komen.'

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu