hoofdstuk 6

2.9K 96 2
                                    

Heey allemaal. Ik zou gister upaten maar ik had veel dingen en ben nar de film the hunger games geweest die echt leuk is. En hier is het nieuwe deel.

Pov sanne

Vandaag is de bruiloft van me moeder. Zelf vind ik dat ze te snel gaat met wat er gebeurt is. Na ja me moeder en me vader zijn wel al een paar jaar gescheiden.

'Hallo Sanne ben je daar nog?' 'Ooh ja sorry wat zei je?' 'Dat ik voor je deur sta.' Ik ren naar beneden en doe zo snel mogelijk de deur open. Ik vlieg mijn beste vriend om zijn hals. 'Ik heb je gemist.' Zeggen we allebei tegelijk en schieten in de lach.

We lopen samen naar me kamer en ik laat hem de jurk zien die ik vanavond op de bruiloft aan moet. 'Leuk.' 'Zo dat kwam er enthousiast uit zeg.' Zeg ik sarcastisch tegen hem. 'Ja ik heb gewoon niet zo veel verstand van mode. En ik weet niet hoe hij je staat.' Zegt hij lachend. Ik pak de jurk en loop naar de badkamer en doe de jurk aan.

Als ik terug kom ligt Max lang uit op mijn bed. Ik moet spontaan lachen. Max keek op en keek me vreemd aan. Maar begon mee te lachen.

'De jurk staat je geweldig.' Ik glimlachte naar hem. 'We moeten gaan.' Zei Sam terwijl hij me kamer in kwam. Hij keek me onderzoekend aan en ik voelde me niet echt op me gemak. 'Dude waarom staar je zo naar haar.' Zegt Max. Sam zegt niks en loopt weg. 'Thanks.' Zeg ik tegen Max terwijl we naar beneden lopen.

We zitten bij sam in de auto. Het is de hele weg al stil. Niemand weet wat te zeggen.
Ik vind het wel jammer dat de rest van me vrienden niet konden komen maar het kan niet anders. Ze hebben vandaag het schoolbal en ik begrijp dat ze daarheen willen. Max zit daar niet op school meer maar wel in de buurt en die kon wel komen en daar ben ik echt super blij mee.

Pov Sam

Ik loop de kamer van Sanne binnen zonder te kloppen. Ik wil dan ook snel weg. En er in een jongen bij haar en ik wil weten wie. Hij moet straks wel bij mij in de auto.

'We moeten gaan.' Ze ik tegen hun. Ik moet toegeven dat ze er hot uit ziet. Niet een plamuurlaag met make-up maar mooi.

'Dude waarom staar je zo naar haar.' Zegt die gozer die daar op het bed zit. Ik ga er maar niet op in en loop weg.

Als Sanne beneden is lopen we naar de auto. Lars en ik zitten voorin en Sanne en die gozer en Steve achter.

Ik zie Lars af en toe in de spiegel naar haar kijken. Ze zit er een beetje ongemakkelijk uit. Ze pakt de hand van die gozer en knijpt erin. Ze kijken elkaar aan en kijken weer naar voren. Ik let nu maar weer op de weg voordat we een of ander ongeluk krijgen. Dan heb heb ik echt ruzie met me vader dat de auto stuk is.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu