Hoofdstuk 61

1.4K 42 2
                                    

Pov Lars

Als ik thuis ben ga ik op zoek naar Sanne. Ik kijk in haar kamer, waar ze niet is, ik kijk in de tuin, waar ze ook niet is. Ik pak mijn telefoon en bel haar, ze neemt niet op. Hoe snel kan ze weg zijn.

Ik pak mijn fiets en rijd naar school toe. Het is pauze en zoek Steve. 'Steve, heb je Sanne nog gezien, ik kan haar nergens vinden.' Zeg ik buiten adem. Hij schud zijn hoofd. 'heb je haar geprobeerd te bellen?' 'tuurlijk heb ik dat geprobeerd. Ik weet niet wat ik moet doen.' Hij zucht. 'misschien is ze naar het park of een stukje wandelen. Ze komt heus wel terug, maak je maar geen zorgen.' Ik knik en loop met hem mee naar de volgende les.

Als de laatste les van de dag erop zit gaan we met zijn alle naar huis toe. We gaan naar binnen toe en lopen naar de woonkamer. 'hey.' Hoor ik vanaf de trap. 'hey waar was je?' ik loop naar haar toe en geef haar een knuffel. 'alles gaat goed. Ik was gewoon een rondje lopen.' Ik zucht. 'die Des is gewoon een gek. Hij denk dat hij alles is, maar geloof me niemand vind dat.' Ze glimlacht zachtjes en loopt dan verder naar beneden toe.

'oke wat gaan we straks eten. Ik heb namelijk honger.' Roept Steve. 'macaroni?' zegt Lotte. Iedereen is et ermee eens dus gaan Steve en Lotte naar de winkels toe om de spullen te halen. Ik dek alvast de tafel, ook al gaan we nog lang niet eten, dan maak ik mijn huiswerk.

'oh, he ik wist niet dat je hier zat.' Ik haal me schouders op naar Sanne. 'huiswerk en ik snap er niets van.' Ze komt naast me zitten en kijkt mee met me. 'ooh geschiedenis. Ik kan het wel proberen uit te leggen, ik ben er alleen niet zo goed in.' Ik knik en glimlach naar haar.

Na een half uurtje snap ik er nog steeds niets van, terwijl ze veel beter uitlegt dan de docent die we hebben voor geschiedenis. 'bedankt, maar ik denk dat het niet echt beter gaat. Ik snap het iets beter, maar alles gaat aan een waas aan me voorbij. Misschien kunnen we wat anders gaan doen. Ee spel spelen ofzo.' Zeg ik tegen haar. Ze knikt en loopt naar de tv. Ze zet de Playstation aan en zoekt een spel in de kast.

Na een uur GTA gespeeld te hebben gaan we eten. We lopen naar beneden toe en gaan aan tafel zitten. 'bedank dat ik hier mocht blijven, maar ik ga straks weer naar huis toe anders mis ik te veel van school en dat soort dingen.' Iedereen knikt, behalve Sanne, die kijkt voor haar uit en eet niets.

Na het eten ruimen we de tafel af, doen de vaatwasser en gaan nog even een filmpje kijken tot Max naar huis toe gaat. We lopen met hem mee naar de deur en zwaaien hem dan uit. We lopen naar binnen toe en gaan verder kijken naar de film. Als Sanne naar boven toe loopt, ga ik achter haar aan.

Ze ligt op het bed naar het plafond te staren. 'gaat alles goed?' vraag ik aan haar als ik naast haar kom liggen. 'als ik eerlijk ben, niet echt nee. Ik snap nog steeds niet waarom me eigen vader dit bij me deed. Ik heb hem nooit iets misdaan en hij mij wel. Ik snap het gewoon niet.' Zegt ze zachtjes. Ik trek haar tegen me aan en zo blijven we een tijdje liggen.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu