Hoofdstuk 48

1.4K 48 0
                                    

ik heb besloten om alleen op dinsdag te updaten. ik heb bijna examens en begin een klein beetje te stressen. en als ik me examens beginnen ga ik ook niet updaten maar daarna zal ik waarschijnlijk wel weer 2 keer in de wek updaten. veel plezier met lezen xx.


Pov Sanne

als ik de douche uit kom loop ik naar de kamer van Lars toe en ga op het bed zitten. Lars komt binnen en kijkt me even aan en glimlacht naar me. 'zullen we gaan slapen?' ik knik en ga op het bed liggen. Ik kijk naar de meur waar een klok hangt. Het matras naast me voel ik indeuken als Lars er gaat liggen.

Ik loop het huis binnen. Ik kijk om me heen en het een gezellig huisje. Niet te veel kleur en niet te veel spullen. Alles wat je nodig hebt. Ik zie dat me ouders er niet zijn dus ga ik naar me kamer toe om me huiswerk te maken. Ik ga de trap op en ik hoor boven geluiden. Ik kijk om me heen en zie niet iets wat ik kan gebruiken voor de inbreker. Ik zie alleen een lamp. Ik pak toch maar de lamp en loop verder. De geluiden komen uit de kamer van me ouders. Ik doe meteen de deur open en ik zie iets dat ik nooit had willen zien. Me vader ligt met een andere vrouw in het bed van me ouders, en ik wil niet weten wat ze aan het doen zijn of al hebben gedaan. Ik doe meteen de deur weer dicht en ren naar beneden toe. Ik pak de huissleutels en ren naar Max toe. Hij is de enigste die ik echt kan vertrouwen van me vrienden.

Ik schrik wakker en kijk om me heen. Ik stap zachtjes uit het bed en loop naar benden toe. Ik ga naar de keuken toe en pak een glas en schenk er wat cola in.

Ik loop, met het glas, naar de woonkamer toe. Ik ga op de bank zitten en kijk wat voor me uit terwijl ik af en toe een slokje neem van mijn drinken. Als dat op is kijk ik naar de klok en zie dat het half 1 is. Ik doe de tv aan en ga wat kanalen af tot ik Harry Potter zie. Het is alleen een Duitse zender en is de film in het Duits, maar dat maakt me niet uit. Ik ken alle films uit me hoofd en Duits kan ik wel iets begrijpen.

'Waarom ben je nog wakker?' ik kijk naast me en zie Lars staan. Ik haal me schouders op. Hij komt naast me zitten en kijkt met me naar de film. Allebei zijn we stil en letten op de film. Als de film af is staat Lars op. 'ga je mee naar boven?' ik schud me hoofd.

Hij komt weer naast me zitten en slaat een arm om me heen. 'je moet je niet te veel zorgen maken. Hij kan je niks doen. De jongens en ik zijn er. En anders kunnen we altijd nog naar de politie gaan als het te erg wordt.' ik knik. 'ik ben gewoon niet zo moe. En ik weet dat jullie er zijn, maar alleen Steve en jij weten het van me vader en verder niemand. Ik weet dat ik het ooit eens moet vertellen maar daar heb ik nog geen zin in.' hij knikt begrijpend.

'zullen we anders nog een film kijken. Ik denk dat je morgen nog niet naar school gaat?' hij wijst naar me oog die nog steeds blauw is. Ik knik en ik sta op om naar de kast met film te lopen. iK pak Scary Movie 3 en doe die in de DVD-speler. Ik ga weer zitten en kijk naar de film.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu