hoofdstuk 65

1.3K 46 11
                                    

'ik moet jullie allemaal wat vertellen.'

Pov Lars

Ik kijk naar Steve en Sanne. 'ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe, maar ik zal er maar niet omheen gaan draaien. Ik val op jongens.' Zegt hij. En toen was iedereen stil.

Ik kijk voor me uit en zie dat Steve naar beneden kijkt. 'wat haalt het uit?' vraag ik. Iedereen kijkt me vreemd aan. 'ik bedoel, hij valt op jongens. Er zijn meer jongens die op jongens vallen en meiden op meiden. Iedereen is toch gewoon hetzelfde.' Iedereen begint te knikken. 'luister Steve, het maakt mij, en ik denk voor de rest ook, niet uit dat je op jongens alt. Je bent en blijft onze vriend.' Ik sta op en loop naar hem toe en geef hem een knuffel.

Als het avond is hebben we besloten om pizza te gaan halen, omdat niemand zin heeft om te gaan koken. Als Sanne en ik naar buiten toe gaan lopen we naar de auto toe. Als we zitten begint Sanne te praten. 'ik vind het lief wat je tegen Steve zei.' Zegt ze en glimlacht naar me. 'het is gewoon zo.' En ik lach terug. 'alleen ik snap niet waarom je met hem zoende terwijl je weet dat hij op jongens valt.' zeg ik tegen haar. 'ik zal het uitleggen. Hij wist het van me vader en toen op een dag zoende we. Hij kwam, de volgende dag naar me toe en toen wou hij met me praten. Hij begon erover en toen zei hij dat hij iets wou uitproberen en toen vertelde hij het me. Eerst was ik boos op hem maar ik begreep hem ook wel. Het is moeilijk om te zeggen dat je op jongens valt.'

Ondertussen zijn we aangekomen bij Domino's. 'dus je vind hem niet leuk?' vraag ik aan haar terwijl ik naar buiten blijf kijken. 'nee, en misschien klinkt het hard, maar ook nooit gevonden.' Zegt ze ik krijg een glimlach op me gezicht en stap de auto uit.

Als we aan de beurt zijn bestel ik voor iedereen een pizza en betaal ik het. Terwijl we wachten tot ze klaar zijn, kijkt Sanne me de hele tijd aan en ik begin daarom te lachen. 'waarom kijk je me de hele tijd aan?' zeg ik nog steeds lachend. Ze krijgt een glimlach op haar gezicht en haalt haar schouders op. 'jullie pizza's zijn klaar en een fijne dag verder.' We pakken allebei een paar en gaan dan naar buiten toe.

'kunnen we niet alvast hun pizza's voor hun opeten, ik heb echt honger.' Zegt Sanne. K beging te lachen en schud me hoofd. 'ik wil geen problemen omdat we hun pizza hebben gegeten in plaats die van ons.' Zeg ik lachend tegen haar. Ze trekt een pruillip en het is echt onwijs schattig, of hoor ik dat niet te zeggen, maar als je zo naar haar kijkt lijkt het net alsof er niets aan de hand is. 'wil je alsjeblieft op de weg letten en niet op mij?'

Ik kijk weer naar de weg en zie dat we er weer bijna zijn, en dan eindelijk de pizza kunnen eten. We lopen naar binnen toe en er zijn slingers opgehangen. 'wat is dit allemaal?' vraagt Sanne aan mij terwijl ze rondkijkt. 'we wouden je opvrolijken en dachten dat het misschien ging lukken met een klein feestje. Het is alleen voor degene die hier wonen en verder niemand en geen harde muziek.' Zeg ik Tegen haar en ze geeft me een knuffel. 'bedankt.' Zegt ze tegen me.

Als iedereen weer binnen komt geven ze allemaal haar een knuffel en gaan we de pizza's eten. 'en nu, FEESTEN!'


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Where stories live. Discover now