hoofdstuk 20

2.1K 79 1
                                    

pov Sanne

we staan met zijn alle voor het huis. ik heb geen zin om naar binnen te gaan, maar toch ga ik.

ik bel aan. eerst doet er een tijdje niemand open en als we net weg willen lopen komt Sam zonder shirt naar de deur. hij doet hem open en kijkt ons aan.

'hoi.' zeg ik zacht. ik hoop dat hij normaal doet. hij was toen wel dronken maar ik ben zijn stiefzus. het is gewoon fout. en ik vind hem niet eens leuk.

hij zet een stap opzij en laat de jongens en mij binnen. we gaan met zijn alle naar de woonkamer.

'was je de hele tijd bij hun?' vraagt hij als we allemaal zitten. ik knik. 'ik ben langs geweest maar niemand deed open. ik wou zeggen dat het me spijt. ik was dronken en ik wist niet wat ik deed.' zegt hij dan. ik weet eigenlijk niet of ik hem moet geloven. ik bedoel hij gaat met iedereen het bed in.

ik knik uiteindelijk maar. ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen.

'kom je bij ons wonen?' vraagt Jasper.
'als het mag en kan zou ik wel willen.' zegt hij met een glimlach. 'nee het mag niet.' zegt Steve. ik en iedereen kijkt hem vreemd aan.

'luister wat jij met meisjes doet boeit ons niet. alleen je kon dit niet doen bij je eigen stiefzus. je zegt wel dat je dronken was en dat het niet de bedoeling was, maar wij weten wel beter. je doet dat met alle meiden.' zeg hij dan als hij onze verbaasde gezichten ziet.

'jullie doen net zo hard mee. je weet wel met die pillen.' 'welke pillen?' vraag ik hun, maar niemand reageert. 'welke pillen!' schreeuw ik nu.

ik zie dat ze allemaal schrikken. 'we hebben pillen die we in het drinken van meiden doen zodat ze met ons naar bed gaan als ze niet willen. hadden ze je dat niet verteld?' zegt Sam met een grijns op zijn gezicht.

ik ben echt boos. dit doe je toch niet met meiden. je bent dan echt gewoon een verkrachter. ik sta boos op en wil naar me kamer lopen als ik een meisje van de trap zie lopen.

'liefje kon je weer?' ze staat daar serieus in alleen haar ondergoed. ik loop boos de trap af en ga naar mijn kamer. ik doe de deur dicht en ga op mijn bed liggen. waarom zijn jongens altijd hetzelfde?

sorry weer niet een lang deel. xx

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu