100K

357 7 0
                                    

OMG ik heb gewoon 100K reads. 

Ik wil jullie bedanken en ik ga hierom een nieuw boek plaatsen: He is my boyfriend?

Intro

- Raven,

Een 17 jarig meisje die niet zo populair is maar ook niet de nerd. Ze heeft veel vrienden en staat voor iedereen klaar. Ze helpt graag mensen en heeft geen vriendje. Ze heeft een haat aan de meeste jongens van haar school en dan vooral aan de badboy van de school, Lucas.

- Lucas,

Een 17 jarige jongen die populair is. Hij heeft veel neppe vrienden, eigenlijk heeft hij er maar 3 die zijn echte vrienden zijn. Hij verteld hun over zijn vader die losse handjes heeft. De beste vrienden zijn ook badboy's. Zijn vader vind hem een mislukkeling en denkt dat hij niet met hetzelfde meisje langer dan drie maanden kan hebben, hij wilt bewijzen van wel.


Stukje uit het boek

Ik loop de kamer binnen en zie niemand. Ik loop naar de bank toe met Raven en Clara.

'Oké, zullen we dan maar weer beginnen?' vraag ik maar, na een stilte.

Sinds ik heb gevraagd of Raven mij wou helpen is het nogal ongemakkelijk geworden. Normaal heeft één van ons wel een opmerking over de ander, maar nu weten we denk allebei niets te zeggen. Ik in elk geval niet.

Ik hoor de deur open gaan en ik weet dat mijn vader thuis is. 'Waar ben je?' Hoor ik hem roepen. Gelukkig is Raven net naar de wc toe.

Ik hoor de deur opengaan en ik duw Clara snel de tuin in. Ze rent snel weg en ik draai me weer om en zie mijn vader staan.

'Daar ben je. Waarom ben je nu weer thuis. Heb je niets beters te doen met je leven.' Ik negeer hem. Het lijkt wel alsof hij helemaal niet doorheeft dat Raven achter hem is gaan staan. 'Doe eens wat met je leven.' Hij geeft me een stoot tegen mijn oog en neus aan.

Hij loopt naar de keuken toe. Ik draai me om naar Raven. 'Wil je alsjeblieft Clara zoeken.' Ze kijkt me met grote ogen aan en knikt dan





the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu