hoofdstuk 34

1.8K 55 6
                                    

pov Lars

ik word wakker van me wekker. Ik zie dat Sanne nog in mijn armen ligt. Zo wil ik wel elke dag wakker worden.

Ik probeer zo stil mogelijk uit bed te gaan zodat Sanne niet wakker wordt. Maar ik val uit het bed en Sanne schrikt wakker. Ze begint keihard te lachen. 'hey ik lach jou toch ook niet uit als je uit het bed valt.' zeg ik nep boos. Ze begint nog harder te lachen als dat nog mogelijk was. 'ik val ook nooit uit het bed sufferd.' zegt ze terwijl ze recht gaat zitten.

De deur gaat open en daar staan Steve en Lotte. 'wat gebeurt hier allemaal?' Vraagt Lotte met en glimlach. 'hij viel van het bed.' zegt Sanne die nog steeds lacht. 'dude hoe kreeg je dat nou weer voor elkaar?' zegt Steve die nu ook begint te lachen. Ik haal me schouders op. Ik sta op en loop naar de kast. Ik pak er wat kleren uit en loop dan door naar de badkamer. Ik neem een snelle douche en kleed me dan aan.

Ik loop naar beneden toe en pak wat te eten ik pak ook koffie en ga dan naar de woonkamer. Ik ga zitten op de bank en kijk wat tv. Sanne komt samen met Lotte naar benden en ze ziet er prachtig uit. Sanne dan. Lotte ook wel alleen Sanne nog beter. Ik weet echt niet waarom ik dit nu denk. Ik kan niet verliefd worden ik ben een badboy. Die worden niet verliefd.

'kan ik mee rijden. Dan kunnen we meteen uit school naar huis toe.' vraagt Sanne die met eten naast me komt zitten. Ik knik.

Als het tijd is lopen ik en Sanne naar de auto. Lotte en Steve gaan samen en Jasper blijft thuis. Die zorgt voor de kamers van de andere meiden. Hij is de handigste van ons dus hij zet alvast de bedden in elkaar.

Als we op school zijn loopt Sanne weg en ik loop naar me vrienden toe. We praten wat en als de bel gaat lopen we langzaam naar het lokaal. We komen zoals gewoonlijk net op tijd aan en hoeven dus geen briefje te halen. Ik ga naast Sam zitten en kijk hem niet eens aan. Hij ziet er wel erg slecht uit. Hij lijkt wel stoned ofzo.

Na de les hebben we nog een uur Nederlands en dan gym. Dan hebben we vrij. Als school klaar is ga ik naar mijn auto en wacht op Sanne. Als ze aankomt doe ik de deur voor haar open en stap dan zelf ook in.

Ik rijd naar haar huis toe en parkeer de auto. We lopen samen naar binnen toe. Ze loopt naar haar kamer en ik volg haar. Ze doet nog een paar extra kleren in haar tas en natuurlijk haar pyjama. We lopen samen naar benden en we zien dat de moeder van Sanne binnen kom. 'ooh mam kan ik even met je praten het is belangrijk.' haar moeder knikt en ik loop naar de woonkamer. Ik ga op de bank zitten en doe de tv aan. Ik ben hier al super vaak geweest het voelt eigenlijk als een tweede huis. Alleen jammer dat Sam onze vriendschap heeft verpest.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu