hoofdstuk 44

1.5K 47 0
                                    

De toetsweek is klaar dus ik heb weer een update voor jullie. Veel leesplezier xx.

Pov Sanne

ik draai me om en kijk recht in het gezicht van me vader. Hij gaat naast me zitten en kijkt voor zich uit. 'ik moest hier komen en nu praat je niet. Waarom moest ik komen?' zeg ik tegen hem. Het verbaasd me hoe rustig me stem is. Van binnen ga ik namelijk zowat dood.

'je moet even rustig doen. Laten we even genieten van het lekkere weer.' ik kijk hem aan. Het is avond en het is super mega koud. Ik kijk ook voor me uit en denk aan alle leuke dingen hier. Ik vond het namelijk eerst erg dat ik ging verhuizen maar nu ik hier ben vind ik het niet zo erg mee. Behalve dat me vader me stalkt en wat er gebeurt is met Sam. Maar ik heb wel leuke vrienden gemaakt. Lotte, Steve, Chantal, Alex, Jasper, Lisa en natuurlijk Lars. Hij is zo lief voor me. Hij vraagt niet door als ik het ergens niet over wil hebben. Hij begrijpt me en ik kan hem alles vertellen. Het is misschien ook een slim idee om aan de rest te vertellen van me vader. Straks staat hij voor de deur en laten ze hem naar binnen toe. En dat wil ik voorkomen.

Ik schrik op uit me gedachte als ik een hand op mijn been voel. Ik sta meteen op en en kijk me vader boos aan. 'blijf van me af.' hij schud zijn hoofd. 'lieverd ooit gaat het toch gebeuren. Of je het nu wilt of niet. Ik krijg altijd me zin.' ik schud me hoofd. De woorden die hij net zei geven me rillingen.

'Dit gaat je niet lukken en daar ga ik zelf voor zorgen.' nu schud hij zijn hoofd. 'je bent zo naïef. Je weet dat het me gaat lukken. En op een dag kan je het niet meer aan en dan breek je. Net zoals je moeder deed.' ik begin nu echt boos te worden. Toen mijn moeder er achter kwam dat me vader vreemd ging stortte haar leven in. Ze werd depressief en wou niks meer doen. Ze vond een ander man en werd weer gelukkig en toen ze het hoorde van me vader wou ze zo snel mogelijk weg zodat hij het niet nog eens zou doen maar wat je wil komt niet altijd uit.

'je laat mam hier buiten.' hij begint te lachen en komt dichter naar me toe gelopen. Ik loop naar achteren en bots dan tegen een boom. Ik probeer hem weg te duwen maar hij geeft me een vuist tegen mijn wang aan. Ik leg me hand erop en als ik hem er weer al haal zie ik dat hij helemaal onder het bloed zit. Hij wilt wat pakken uit zijn zak en voordat hij het heeft trap ik hem in zijn privé gedeelte en hij zakt in elkaar. Ik grijp mijn kans en ren zo snel mogelijk naar de auto en begin te rijden naar huis.

Als ik er ben doe ik snel de auto op slot en ren naar binnen toe. Als ik binnen kom kijkt iedereen op en ik ren naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel en kijk naar mijn wang. Ik voel tranen langs me wangen lopen. Het is hem gelukt ik ben mega bang voor hem. Hij heeft me eigenlijk nog nooit eerder geslagen. Het was altijd dreigen wat hij deed. Ik zak neer op de vloer en begin met huilen.

Ik hoor de badkamer deur open gaan en voor ik het weet heeft Lars me in zijn armen genomen en geeft me een knuffel. Precies wat ik nodig heb.

Na een tijdje laat ik hem los en kijk naar zijn shirt. 'het maakt niet uit. Maar wat is er gebeurd?' ik kijk hem aan. Hij lijkt zo bezorgd. 'me vader hij sloot me in en sloeg me. Ik trapte hem en ben weg gekomen en ik ben bang.' ik geef hem weer een knuffel. 'ik maak je wang even schoon.' ik kin en kijk aandachtig naar wat hij doet. Als hij klaar is tilt hij me op en legt me in zijn bed. Ik sluit me ogen en probeer te gaan slapen.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu