hoofdstuk 25

2K 74 2
                                    

sorry is zou gister een update plaatsen maar heb het verkeerde boek geupdate. het is helaas niet zo heel lang deel maar wrl een deel. en in de vakantie ga ik proberen elke dag een update te plaatsen. veel lees plezier. xx

pov Sanne

het is weer maandag. ik heb totaal geen zin in vandaag. wel kan ik nu vrienden vragen bij de jongens te wonen. ik hoop zo dat ze willen. ik bedoel me dan niet zo loner meer. niet dat ik alleen ben ofzo. ik ben het enigste meisje en dat wil ik niet meer.

mijn wekker gaat ik en besluit om een douche te nemen. ff lekker wakker worden.

als de douche warm is en ik ben uitgekleed stap ik eronder en was me haren en de rest wat ik altijd doe. als ik klaar ben kleed ik me weer om. ik heb een lange broek aan net een te grote trui. ik hou mijn haren los en doe wat mascara op.

ik loop naar beneden en ik ga wat brood maken voor mezelf. ik ga zitten en eet me eten rustig op. ik loop nadat me eten op is weer naar de badkamer en poets mijn tanden. er wordt op de deur geklopt. 'ja je kan binnen komen.' de deur gaat open en daar staat Steve.

'wil je meerijden. ik ga nu weg.' ik knik en loop achter hem aan. als we beneden zijn komen die meid en Lars naar beneden. ze gaan naar de keuken en Steve en ik gaan naar zijn auto. 'mag ik rijden?' zeg ik met puppy ogen. hij knikt en gooit de sleutel naar me toe.

als ik wil wegrijden zie ik mijn vader naar de deur van het huis lopen. 'heey je vader is daar. moet je hem geen gedag zeggen?'ik schud mijn hoofd en rij meteen weg. Steve kijkt me vreemd aan maar zegt gelukkig niets. ik zal vanavond het wel vertellen aan hem. ik kan hem vertrouwen.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang