hoofdstuk 27

1.9K 65 5
                                    

pov Sanne

ik loop naar de badkamer toe en neem een ontspannen bad. ik heb geen idee hoelang ik in bad lig. mijn huid is helemaal gerimpeld. ik lijk net een oude oma.

als ik besluit om weer uit bad te gaan kleed ik me aan en loop naar beneden toe. 'heey' zeggen de jongens te gelijk. ik glimlach naar hun en ga op de bank zitten.

'ik heb honger. wat gaan we eten? vraag ik als mijn maag geluid maakt. 'we hebben pizza besteld. is dat oke' zegt Steve met een glimlach. ik lach terug en knik. vijf minuten later gaat de bel en de pizza is er.

we gaan met zijn alle aan de tafel zitten en dan komt Lars met dat meisje er ook bij zitten. we eten in stilte onze pizza op.

'gaat het wel Sanne. meestal ben je super druk tijdens het eten en nu kijk je alsof er iets ergs is gebeurt.' zegt Jasper. 'alles gaat goed.' zeg ik met een fake glimlach.

Steve en Jasper kijken me aan alsof ik lieg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Steve en Jasper kijken me aan alsof ik lieg. dat is ook wel zo.

ma het eten gaan we een film kijken. als het half 10 is ga ik naar de kamer van Steve doe en kijk of ik al mijn huiswerk heb gemaakt. ik zie dat ik alleen nog natuurkunde hoef te maken. ik pak mijn spullen erbij en na 15 minuten ben ik klaar.

ik ga naar de badkamer en kleed me daar om. ik loop weer teug naar de kamer en ga in het bed liggen. als Steve binnen komt kleed hij zich uit en gaat naast me liggen. 'ik moet denk wat vertellen.'

Pov Sam

ik ben echt loner nu op school. iedereen negeert me. ik weet niet eens waarom ze me zo aan kijken. hun weten toch niet dat ik iets wou doen met Sanne.

na school ben ik meteen naar mijn oma gegaan. zij is de enigste die me begrijpt. ik blijf bij me oma eten en ik vertel har dat ik Sanne misschien wel leuk vind. 'als je zeker wilt weten of je haar leuk vind dan moet je iets doen en als je aan haar denkt dan ben je verliefd. en zeg het tegen haar.'

was haar advies. ergens heeft ze gelijk. ik moet eerst weten of ik haar wel leuk vind.

jeey ik ben super blij en heb nu super veel zin in pizza. ik ga deze vakantie de hele week updaten maar ongeveer zulke stukjes. ik zou daar ook 1 groot hoofdstuk van kunnen maken maar dat is minder leuk : ) xx

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu