hoofdstuk 66

1.2K 36 6
                                    

Pov Sanne

Als de chip zakken en de drank op tafel staan kan het feest echt beginnen. We lopen met zijn alle naar het drinken toe en Lars schenkt een cola voor me in. Hij weet precies wat ik wil. Ik glimlach naar hem als een bedankje en loop dan naar Lisa toe en begin wat met haar te praten. 'ik wil eigenlijk weer een keer met zijn alle op vakantie, gewoon om alles weer te vergeten en het gezellig te hebben, dat hebben we wel verdient vind ik.' zegt ze tegen me. Ik stem ermee in en we bedenken met zijn tweeën alle plekken waar we nog eens heen willen en wanneer het zou kunnen. Als we een week willen, moeten we wachten tot de vakantie, maar we kunnen ook een weekendje ergens heen.

Ondertussen zijn Lotte en Jasper erbij komen staan en vertellen we hun wat we net hebben besproken en hun zijn het ermee eens dat we een keer weg moeten. We praten nog wat verder en er gaat een lange tijd voorbij waar we gewon met zijn alle praten en er wordt veel gelachen en gedronken.

We zitten nu allemaal op de bank een spel te doen. Truth or dare, eigenlijk vind ik dit nooit zo leuk om te doen maar het valt allemaal wel mee met wat we moeten zeggen of doen. We hebben afgesproken dat we niets erg zouden doen. En dit maakt het ook veel leuker.

Het is nu de beurt van mij. 'truth or dare?' vraagt Steve. 'truth.' Zeg ik tegen hem. Ik heb echt een zin meer om wat te gaan doen en ik zit nu eigenlijk ook best wel lekker. 'ben je wel eens met iemand naar bed geweest?' vraagt hij aan me en ik knik. 'maar eigenlijk heb ik geen zin meer om dit spel nog te doen, kunnen we wat anders gaan doen?' zeg ik voordat ze nog meer erover gaan vragen. Iedereen stemt ermee in en we gaan gezellig Cluedo doen. Dat is een spel waarbij je een moord op moet lossen en dat kan je doen door vragen te stellen aan de rest. Ik deed dit spel altijd met me moeder en ik kan er echt niet tegen als ik verlies. Misschien is het omdat ik toen alles goed wou doen en ik haar niet wou teleurstellen maar nu kan ik echt veel beter tegen me verlies.

'het was meneer Pimpel met het vergif en in het zwembad. Lars opent de envelop en kijk erin en begint rondjes te springen. Blijkbaar had hij het goed. Ik gooi me kaarten op de tafel en loop naar de keuen toe om nog wat te drinken te pakken. Ik wou eigenlijk wel winnen, maar ik ben blij voor Lars. Ik gun het hem wel.

Als ik terug kom staat er muziek op en zijn ze aan het dansen. Ik lach en kijk vrolijk toe. Dit zijn de mensen waar ik om geef en soms zijn ze gek maar ze zijn er altijd voor me en ik ben blij dat ik ze mijn vrienden mag noemen.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu