hoofdstuk 64

1.3K 41 15
                                    

Pov Sanne

Ik ben zo blij dat Lars naast me kwam zitten. Ik wil niet dat iemand naast me zit maar Lars is dan nog altijd een betere optie dan Des.

'Lars het spijt me.' Zeg ik zachtjes tegen hem. Hij draait zijn gezicht naar me toe en kijkt me vragend aan. 'voor alles bedoel ik. Na wat er is gebeurt ben ik mezelf niet meer en verwaarloos ik jullie allemaal. Jullie verdienen dat niet. Jullie hebben me alleen maar geholpen.' Zeg ik tegen hem.

Hij glimlacht zachtjes. Hij pakt me hand vast en knijpt er zachtjes in. 'wil je me misschien helpen om voor iedereen een soort sorry feestje te geven?' vraag ik zachtjes aan hem. Hij knikt en glimlacht naar me. 'ik zat er aan te denken om voor jou een feestje te geven, zodat je weet dat we er voor je zijn, maar ik wil je heel graag helpen.'

De hele les houdt hij mijn hand vast en ik ben vast zo rood als een tomaat. Ik moet echt moeite doen om hem nu te gaan knuffelen, hij betekend zo veel voor me, hij is er altijd voor me en ondanks alles, dat hij de ene keer vreemd doet en de andere keer doe ik weer vreemd, hij blijft me altijd steunen en ik hem. Dit klinkt echt heel diepzinnig, maar het is zo.

Na een tijdje gaat de bel en ik laat, met tegenzin, de hand van Lars vast. We lopen naar de volgende les en we gaan samen zitten. De rest van de schooldag gaat het zo.

Als ik naar huis toe loop, omdat ik even aan niets wilt denken word ik tegen gehouden door Lar die mijn naam roept. 'hey is alles goed?' vraagt hij. Ik knik en loop weer verder. 'mag ik je iets vragen?' ik kijk hem aan en knik dan. 'waarom heb je met Steve gezoend?' ik kijk hem verbaasd aan. 'hoe bedoel je?' hij zucht en kijkt naar beneden. 'ik weet dat je met hem gezoend hebt. Ik hoorde jullie praten, maar mijn vraag is waarom. Vind je hem leuk?' ik kijk hem weer aan en hij kijkt nog steeds naar beneden. 'nee ik vind hem niet leuk, maar je kan het beter aan hem vragen.' Ik loop snel door in de hoop dat hij niet verder erover begint. En gelukkig is dit zo.

Als ik thuis ben ga ik naar Steve zijn kamer toe. Ik klop aan en als hij zegt dat ik mag komen doe ik dit. 'hey ik wil met je praten.' Zeg ik tegen hem als ik binnen kom.

Pov Lars

Ik snap Sanne niet. Ik had niet gedacht dat ze zomaar met iemand zou gaan zoenen. Ik heb haar denk verkeerd ingeschat ofzo. Ik loop naar huis toe en loop naar de keuken om dat te drinken te pakken, daarna loop ik naar de woonkamer en ga op de bank zitten en zet ik de TV aan.

Als Sanne en Steve beneden komen gaan ze allebei zitten. Als iedereen er is begint Steve met praten. 'ik moet jullie allemaal wat vertellen.'


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu