hoofdstuk 10

2.5K 92 3
                                    

Pov Sanne

Vandaag gaat me moeder 2 weken weg. Gelukkig heb ik nu vakantie. Het enigste nadeel is dat ik die met niemand kan vieren.

Er zijn wel een paar uit de klas die me aardig lijken alleen ik praat niet zo veel in de lessen. Ik wil dit jaar halen en dat ik kan gaan studeren. Ik wil graag op me zelf wonen en van niemand afhankelijk zijn.

'Doei lieverd ik ga je missen.' Zegt me moeder als we naar beneden lopen. Ik glimlach naar haar en geef haar een dikke knuffel. 'Ik jou ook mam.' Ik geef haar nog een knuffel en ze stapt de auto in. Me moeder en Gerard gaan weg. De hele vakantie.

Ik loop terug naar binnen en ik zie dat Sam aan het bellen is. Nou ja. Ik hoor hem bellen. Ik besluit door te lopen naar de keuken en pak wat cola. 'Ik geef vanavond een feest. Als je wil kan je een paar mensen uit nodigen.' Ik knik en loop naar me kamer toe.

Pov Sam

Ik bel aan de telefoon met Lars. Ik heb hem me plan uit gelegd. Hij werdt eerst een soort van boos maar zei verder niets. Ik hoop dat ze eigenlijk beneden is op het feest. Straks heb ik dit alles voor niets gedaan.

Het feest begint om 8 uur dus heb ik nog 4 uur om alles te regelen. Ik heb Lars en Steve gevraagd voor de drank en eten en of ze hier om 6 uur kunnen zijn om te helpen.

Ik loop naar boven toe en klop op de deur van Sanne. 'Kan je straks helpen met klaar zetten?' Vraag ik aan haar. Ze zegt niets. Ze knikt alleen maar.

Ik heb me omgekleed en ik hoor de bel. Dat zullen de jongens wel zijn. Ik doe de deur open en laat ze binnen. Sanne komt de trap af en helpt ons met alles klaar zetten. Het feest kan beginnen.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu