hoofdstuk 19

2.1K 79 13
                                    

Pov Sanne

Overmorgen komt me moeder weer thuis. Ik denk dat ik vanavond naar huis ga.

Ik heb het echt super gezellig hier maar als me moeder weer thuis is dan kan ik natuurlijk niet hier blijven.

'Kan Sam niet hier wonen. Dan kan ik thuis zijn zonder hem?' Vraag ik aan Steve. 'Ja dat was wel altijd het plan maar hij wou niet. Ik weet niet of hij het nu wel wilt?'
Zegt hij als antwoord. Ik knik.

Als het 5 uur is gaan we eten. We eten PIZZAAAA!! Ik hou echt van pizza. Maar zeg nou eerlijk. Wie niet.

Tijdens het eten is het stil. Iedereen weet dat ik vanavond naar huis toe ga. 'Ik heb nog wat voor jullie.' Zeg ik terwijl ik naar boven loop. Ik pak wat uit mijn tas, die inmiddels al is ingepakt, en loop dan weer naar beneden.

Als ik weer zit zie ik dat mijn pizza op is. Ik kijk boos naar de jongens. 'Dan krijgen jullie dit ook niet.' Zeg ik terwijl ik voetbal kaartjes laat zien. ze kijken me met grote ogen aan. Het is de wedstrijd VVV-Venlo - Ajax. Ik heb ook een kaartje voor mezelf gekocht. Ik ga er dan alleen heen voor Ajax.

'Hier.' Zeg ik lachend. 'Bedank nogmaals dat ik hier mocht blijven en bedankt voor de leuke kerst.' Zeg ik tegen hun.

Ze komen allemaal naar me toe en pletten me met een knuffel. 'Willen jullie me dood hebben ofzo.' Zeg ik lachend. Ze laten me los en lachen mee.

Na het eten pak ik mijn spullen en ga met de jongens naar huis. Ze wouden persé mee gaan. Al weet ik niet waarom. Nou ja. Sam is hun vriend en die hebben ze lang niet gezien volgens mij. Ik hoop maar dat Lars normaal doet.

Geen lang hoofdstuk maar wel een update.xx

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu