hoofdstuk 16

2.3K 84 2
                                    

Pov Sanne

Ik zit in de auto en kijk naar buiten. Ik heb er best zin in. Nu hoef ik niet meer op de bank te zitten.

De auto stopt en de jongens stappen uit. Ik volg hun voorbeeld en loop achter hun aan.

Eenmaal binnen loopt er een serveerster, die veelte veel make-up op heeft, op ons af en vraagt of we gereserveerd hebben. Eigenlijk praat ze meer tegen de jongens en niet tegen mijn.

Alex doet een arm om me heen en trekt me voorzichtig mee.

Als iedereen aan de tafel zit kom er een ober. 'En wat wilt deze mooie dame drinken.' Ik kijk hen verbaasd aan. 'Cola.' Zeg ik tegen hem.

Als hij weg is kijk ik naar de jongens die meteen in lachen uitbarsten. Ik kijk ze vreemd aan.

'Gaat het goed?' Vraag ik na dat ze klaar zijn met lachen. 'Die gozer' verder komt hij niet omdat die man terug komt met het drinken. 'Alsjeblieft. Een mooi drankje voor een mooie meid.' Zegt hij met een knipoog.

Oke hij is best knap alleen haat ik zulke jongens. Ik leef nu wel in een huis met zulke jongens maar ik kan nergens heen en ze doen nog best normaal.

Ik glimlach geforseerd naar hem. Als hij wegloopt geeft hij nog een glimlach naar me en gaat dan echt weg.

De jongens kijken elkaar aan en lachen dan weer. Ik neem een slok van me cola en meteen spuug ik het uit. 'Dit is drank.' Schreeuw ik. Een paar mensen kijken me aan en ik zeg sorry.

Lars pakt me drinken en drinkt ervan. Hij knik. 'Dit is drank ja.' Zegt hij droog. Hij geeft mij zijn drinken en ik bedank hem.

'Oke waarom zijn we hier.' Zeg ik dan uiteindelijk. 'We hebben een paar verrassingen voor je. Hier ik heb dit voor je.' Zegt Alex. Ik kijk hem verbaasd aan en pak dan het pakketje aan. Ik haal het papier eraf en zie dan een paar oorbellen.

Ik bedank hem een loop naar hem toe. Ik geef hem een knuffel en een kus op zijn wang. Ik ga weer zitten en dan komt die vrouwelijke serveerster weer.

Ze flirt met de jongens en die doen gezellig mee. 'Ik wil graag de spareribs.' Zeg ik na een tijdje. Ze kijkt me aan meet een boze blik en ik kijk arrogant terug. Ik heb nu super erge honger en dan doe ik zo.

De jongens kijken me vreemd aan. 'Ik heb honger.' Zeg ik dan uit eindelijk. Ze lachen en dan geeft Steve me een kado. Ik kijk hem aan en lach.

Ik maak het open en zie dan een kadobon van de h&m. Ik lach naar hem en loop naar hem toe en doe hetzelfde wat ik bij Alex deed. 'Ik wist niks anders en ik dacht dat je dit ook wel leuk zou vinden.' 'Dankjewel.' Zeg ik terwijl ik weer ga zitten. 'En nu ik.' Ik lach en hij pakt mijn hand. Hij loopt naar buiten en ik volg hem. Als we buiten zijn kijk ik mijn ogen uit. Ik ren naar hun toe en geef iedereen een knuffel. Al me vrienden staan hier. Ik geef Max een extra lange knuffel en nog een kus op zijn wang. 'En daar staat ook nog iemand.' Ik kijk naar de plek waar hij wees en daar zie ik hem. Hij heeft eindelijk waar hij op wachten. Hij heeft eindelijk zijn zin. Ik kijk naar me Max die me medelevend aankijkt.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu