Hoofdstuk 2

3.5K 104 10
                                    

Pov Sanne

Na een lange reis, rijden we de oprit van het huis op. Het is echt een super mooi en groot huis. Ik zie dat er een man naar buiten komt, dat moet vast Gerard zijn, mijn moeders lover. Als de auto stilstaat rent me moeder naar hem toe. Ze geven elkaar een knuffel en zoenen elkaar dan. Ik ga tegen de auto aanstaan en kijk op me mobiel.

Sanne: ik ben veilig aangekomen in Limburg :)

Stuur ik naar een groepsapp met me vrienden, samen met een foto van het huis.

Maxxx: wow kan het huis nog groter.

Ik moet lachen van die opmerking. Hij is me allerbeste vriend. Ook mijn ex maar daar praten we niet over.

'Heey.' Zegt een stem. Ik kijk op van me mobiel en ik kijk in een paar blauwe ogen van een knappe jongen. Ik kijk verder en ik zie nog een paar knappe jongens staan. Ik dacht dat Gerard maar één zoon had. 'Hoi.' Zeg ik terug. Volgens mij komt het er wat onzeker uit. Ik vertrouw sommige jongens gewoon niet zo snel. 'Ik ben Sam. En dit zijn Jasper, Steve, Alex en Lars.' 'Ik ben Sanne.'  'Zullen we je rondleiden?' Vraagt Sam. Ik knik. Jasper, Alex, Steve en Lars lopen voorop en Sam komt naast me lopen. Lars kijkt om en Sam geeft hem een dodelijke blik. Waar was dat nou voor nodig?

Als eerste komen we de hal in. Het is nog groter dan ik dacht. Er hangt een mooie kroonluchter. 'Kom je nog?' Zegt Sam lachend. Ik knik. We lopen nu de woonkamer binnen. Hier hangt ook al een kroonluchter. 'Waar is de tv?' vraag ik als ik nergens een tv zie. Sam knikt naar Steve. Steve loopt dan naar de bank en pakt een afstandsbediening. Hij drukt op een knop. Ik zie uit een kast een tv omhoog komen. 'Je mond staat open.' Ik doe snel me mond dicht. Ik ben niet zo'n meisje dat snel bloost of zich schaamt, maar nu wel een beetje. 'We gaan verder.' Ik knik en loop achter Sam aan.

Hij draait zich om en glimlacht naar me. Ik glimlach maar terug. 'Dit is onze keuken. en dit is kim.' Ik knik.

Is dat zijn vriendin. Kim komt naar me toe lopen. 'hoi, ik ben Kim. Ik werk voor jullie, dus als je iets nodig heb zeg je het maar.' 'ik ben Sanne, en is goed.' We schudden elkaar de hand.

'Kom, we gaan naar boven.' Ik knik en loop achter de jongens aan. Sam geeft Kim nog een knipoog voordat we weglopen en ze begint meteen te blozen. Wat was dat?

We lopen door de keuken naar een trap die naar boven gaat. Best handig een trap direct naar de keuken gaat, vooral voor in de avond. kan ik snel eten halen zonder dat iemand het merkt.

'Dit is onze chill-kamer. We spelen hier op de playstation en doen dat soort dingen.' 'Oké.' Zeg ik terug.  We lopen door naar de kamer ernaast. 'Dit is jouw kamer. Er staan wel wat spullen in maar de rest moet nog gedaan worden.' Ik knik. Ik kijk even rond. De kamer is zwart, wit en zilver. En de decoratie is blauw. Me lievelingskleur. Er staat een 2-persoonsbed in. 'Dit is mijn kamer.' Zegt Sam als we zijn doorgelopen. Het is naast mijn kamer. 'Maar daar mogen alleen bepaalde meisjes in komen.' Zegt hij met een grijns. De andere jongens grijnzen ook.

We lopen weer naar een trap die naar boven gaat. Wow, dit had ik dus echt niet verwacht. Gewoon een zwembad in dit huis. 'Bommetje!' Roepen alle jongens tegelijk. Sam en Lars tillen mij op en gooien me in het water. Het water is best wel lekker warm. De jongens trekken allemaal hun shirt uit en springen dan in het water. Ze hebben gewoon allemaal een six-pack. Ik heb alleen geen waterproof mascara op gedaan dus ik weet dat me mascara is uitgelopen. Ik probeer ondertussen op de kant te klimmen maar iemand trekt me weer terug in het water. 'Je lijkt op een wasbeer.' Zegt Steve. Ik probeer de mascara weg te halen.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu