hoofdstuk 59

1.4K 45 0
                                    

Als eerst sorry voor het lange wachten ik heb het druk maar ik ga snel weer een update plaatsen. en ten tweede zou ik raag een Q&A willen doen, maar dat kan natuurlijk alleen als er vragen zijn. dus stel je vragen aan de personages in het boek of aan mij en als ik de 10K heb plaats ik de Q&A. veel lees plezier Pov Sanne

als Max me naar boven heeft gebracht neem ik als eerste een douche. ik voel me echt zo vies na wat er allemaal is gebeurt. ik kleed me om in mijn pyjama en loop naar mijn kamer toe. 'ja mam ik blijf hier slapen.' ik zie Max op het bed zitten met zijn telefoon tegen zijn oor. 'kan het niet iets later?' hij glimlacht naar me. 'ja oké ik kom morgen weer terug, bedankt mam.' hij hang op en ik ga naast hem op het bed zitten.

'ze is niet echt blij dat ik hier ben.' zegt hij lachend tegen me. ik glimlach zwakjes naar hem en ga dan onder de dekens liggen. 'wil je me vertellen wat er is gebeurt?' ik schud mijn hoofd en staar naar het plafond. 'ik blijf vandaag bij je maar als je wakker word en je kan niet slapen maak me alsjeblieft wakker.' ik knik en zo liggen we samen nog een tijdje. hij heeft zij arm om me heen geslagen en gaat met zijn hand over mijn haren heen. als ik in slaap val merk ik nog dat hij uit het bed stapt en weg loop maar ik ben te moe om verder te kijken of te reageren.

als ik midden in de nacht weer wakker word kijk ik om me heen en zie dat Max op de grond ligt te slapen. ik sta op en loop voorzichtig naar de deur en maak hem open. ik loop de trap af en loop naar de keuken toe ik pak wat te drinken en ga op en aanrecht zitten ik drink het glas leeg en kijk in de koelkast of er nog wat te eten is. wat er blijkbaar niet is. ik zucht en ga weer terug zitten. 'zullen we samen wat te eten anders halen. er s vast nog wel ergens een winkel open.' ik kijk Lars aan en knik dan. ik sta op en loop met hem mee naar de gang toe ik doe mijn jas aan en loop naar de auto toe met Lars achter me aan.

we rijden naar een snackbar toe, die meestal tot 1 uur open is en het aangezien het nu kwart voor 1 is hopen we dat ze nog voor ons wat willen maken. als we er aan komen zien we dat ze dicht zijn. ik loop de auto uit en loop naar het briefje toe wat er op de deur hangt. 'excuses voor het ongemak maar wij zijn op vakantie.' leest Lars voor. ik zucht en we lopen naar de auto toe. 'de McDonalds dan maar. ik knik en we rijden naar de Mc toe, wat best dichtbij is. als we er zijn is de McDrive alleen nog open dus gaan we daar gebruik van maken. Lars bestelt twee keer een grote BigMac menu en hij betaalt en we rijden naar huis toe. daar gaan we in de keuken zitten en eten we het allemaal op. ik had echt super veel honger bij mijn vader kreeg ik amper eten en toen ik hier was ben ik naar boven toe gegaan. ik heb dit echt gemist. niet dat ik mega lang daar zat maar als je lang niet eet dan krijg je gewoon honger en eet je eigenlijk zowat alles.

als ons eten op is gaan we nog op de bank een film kijken, niet dat ik er veel van heb meegemaakt want ik viel eigenlijk meteen. tegen Lars aan, in slaap











the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu