hoofdstuk 22

2.2K 69 1
                                    

Pov Sanne

Het is eindelijk zover mijn moeder komt eindelijk terug. Ik ga als ze terug is vragen of ik bij Lars en de rest mag wonen, hopelijk begrijpt ze me.

als ik een auto hoor aankomen ren ik meteen naar buiten toe. ik zie me moeder zitten in de auto en ren erop af.

als ik eindelijk bij de auto ben geeft ik mijn moeder een knuffel. en daarna geef ik Gerard een knuffel.

de jongens en Sam komen ook naar buiten. Sam loop achter hun aan. en dat is best bijzonder meestal loopt hij voorop.

als Sam ook hier is geeft hij zijn vader een knuffel en daarna mijn moeder.

iedereen gaat weer naar binnen en het is al avond dus gaan we eten. ik heb spaghetti gemaakt. ik wou pizza maken maar daar had ik een keer geen trek in. dat is echt nog nooit gebeurt.

Sam dekt de tafel en Lars helpt me de borden opmaken. ik ben blij met wat hulp. Sam heeft de hele dag niets anders gedaan dan in zijn bed liggen. gelukkig is Lars blijven slapen. anders zou ik echt gek worden.

door dat feest had Sam ook een kater. daardoor heb ik dus het hele huis schoon gemaakt. ik doe dat echt nooit meer. het is zo goor en die lucht die er was. echt niet normaal.

als de borden klaar zijn roep ik iedereen en gaan we eten. 'wow dit is echt lekker Sanne.' complimenteert Gerard me. ik glimlach naar hem. 'mam kan ik je straks even spreken?' me moeder knikt.

na het eten ruimen alle jongens de tafel af en doen de vaat. Gerard die pakt de koffers uit en mijn moeder en ik gaan gezellig praten. we lopen samen naar mijn kamer toe en we gaan op me bed zitten.

'ik heb je gemist.' begin ik mijn verhaal. me moeder geeft me een knuffel. 'alleen er is iets tussen Sam en mij gebeurt en ik weet niet of ik me hier wel veilig voel. ik kan in het huis bij Lars wonen en dat wil ik ook graag. ik krijg een eigen kamer en ik mag een paar vrienden uitnodigen die ook daar mogen wonen.' ratel ik meteen aan een stuk door.

gelukkig onderbreekt me moeder me niet. en hopelijk vraagt ze niet wat er tussen Sam en mij was. ik mag hem dan niet, maar ik ga hem ook niet verraden.

'doen ze je echt niks?' ik schud me hoofd. 'en kunnen ze je beschermen tegen je vader.' ik heb mijn moeder niet verteld dat hun het niet weten. waarom zouden ze ook. zelfs Sam weet het niet. maar toch knik ik. ik vertel het ze wel een keertje. als het echt moet.

'is goed. maar als ze ook maar 1 ding fout doen gaan ze eraan.' zegt ze met een serieuze blik. ze houdt het niet lang vol want kort daarna barst ze in lachen uit. we geven elkaar een knuffel en dan gaat mijn moeder naar haar kamer. ze is super moe en gaat dus ook vroeg slapen.

ik pak een koffer en doe daar mijn kleren in. ook doe ik daar al mijn schoolspullen in. dan ga ik naar beneden en ga samen met Steve naar hun huis toe. de rest is er al heen gegaan om alles klaar te maken. gelukkig vond mijn moeder het goed.

heey allemaal. ik ben super vrolijk. over iets eer dan een week ben ik eindelijk jarig!! en ik ben super blij met alle reads, votes en comments love you all xxx

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Where stories live. Discover now