hoofdstuk 32

1.9K 60 0
                                    

pov Sanne

als we thuis zijn gaan we eerst met z'n drieën naar de woonkamer. 'willen jullie wat te drinken?' ' ja graag cola.' zeggen Lotte en ik tegelijk. Steve knikt en loopt naar de keuken. Als hij terug komt met ons drinken gaat hij zelf ook op de bank zitten. 'waarom mogen we hier eigenlijk komen wonen?' vraagt Lotte aan hem. 'nou Sanne woont hier en het leek ons leuker voor haar als er vriendinnen hier zijn voor haar.' zegt hij.

Lotte knikt. 'waar kan ik slapen en als de meiden hier ook zijn waar hun?' 'jullie kunnen bij ons op de kamers totdat jullie kamers af zijn. Je kan zelf kiezen bij wie.' Lotte knikt alweer. Dit had ik allemaal al verteld. 'waar slaap jij?' vraagt ze dan aan mij. 'eerst bij Lars en de afgelopen dagen bij Steve. Maar bij wie wil jij slapen dan?' vraag ik aan haar.

'maakt mij niet zo veel uit. Ik wil wel bij Steve eigenlijk. Hij is de betrouwbaarste.' Zegt ze zachtjes. 'ik ga wel dan bij Lars als dat kan.' 'ja hoor dat kan.' zegt Lars die binnen komt. Ik glimlach naar hem.

Pov Lars

na school loop ik naar mijn auto en wil naar het huis toe gaan als ik word tegen gehouden door een meisje. 'heey wee jij waar de starbucks zit?' ik knik. Ik wijs haar de weg terwijl ik met haar meeloop. Het is best moeilijk uit te leggen. Ik weet de straten niet. Ik weet alleen hoe je daar komt.

Als ik haar daar heb gebracht ga ik naar me auto toe en ga naar huis toe. Als ik thuis ben hoor ik Sanne en nog iemand praten. 'ik ga wel dan bij Lars als dat kan.' hoor ik Sanne zeggen. 'ja hoor dat kan.' ze ik tegen haar terwijl ik verder loop.

Ik ben blij dat ze weer bij mij komt slapen. Ze is aardig en geeft me een goed gevoel. Ik denk echt dat ik haar leuker ga vinden. Alleen doet ze zo vreemd over haar vader. Die ma lijkt me super aardig en ze lijkt eigenlijk nooit met hem te praten.

'zullen we pizza bestellen. Hebben we al heel lang niet meer gegeten?' zeg ik met een grijns. We hebben echt vaak pizza gegeten. Het is echt een wonder dat we het nog steeds blijven eten. We hebben ook wel gezond gegeten maar pizza is makkelijker en sneller. En natuurlijk veel lekkerder. Iedereen knikt en zegt welke pizza ze willen. Ik bel de bezorger en geef de bestelling door.

Na een half uurtje is de bezorger er en gaan we eten. Na het eten gaan Steve en Lotte naar de kamer van Steve om haar spullen weg te leggen. 'hoe was het feest gister.' vraagt Sanne als ze de pizzadozen weggooit. 'leuk,alleen drukker dan normaal. En meer rotzooi.' 'was je daarom niet op school de eerste uren.' ik knik. 'dat en ik had een kater.' zeg ik lachend. Ze lacht mee.

Als het 10 uur is ga ik naar boven toe en neem en douche. Ik hoor iemand de trap oplopen en ii doe de douche uit. Ik kleed me om en ga naar me kamer. Ik zie dat Sanne op heb bed zit met een shirt. Ze kijkt op van haar telefoon en glimlacht naar me. 'kan je me morgen naar me huis brengen zodat ik me pyjama kan halen?' ik knik. Ik ga in het bed liggen en Sanne volgt mijn voorbeeld. We zeggen veder niets meer en vallen in slaap.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu