Hoofdstuk 72

618 24 2
                                    

Pov Sanne

Ik trek me terug en kijk hem aan. 'Waarvoor was dat?' Vraag ik aan hem. Hij glimlacht en automatisch moet ik ook glimlachen. 'Omdat ik je echt al heel lang leuk vindt, maar ik durfde het nooit te zeggen.' Ik kijk hem aan en mijn glimlach word nog groter als dat al kon. 'Ik denk dat ik jou ook al best wel lang leuk vind.' Hij pakt mijn hand vast en we lopen naar de auto toe. Het is nog harder gaan regenen, maar het boeit me niet. Ik ben gelukkig op dit moment en dat laat ik door niets verpesten.

Als we thuis komen loop ik naar boven toe en pak wat kleren. Ik ga naar de badkamer toe en neem een lange douche.

Ik heb gewoon met Lars gezoend. Hij heeft mij gezoend. Ik glimlach bij die gedachte. Hij heeft mij echt gezoend.

Na ruim een half uur stap ik de douche uit en kleed me weer aan. Ik loop naar mijn kamer en borstel mijn haren door en ga dan op mijn bed liggen om vervolgens naar het plafond te staren.

'Hey kan ik binnenkomen?' ik kijk naar voren en zie Lars daar staan. Ik knik en ga rechtop zitten.

'Ik heb een vraagje.' Hij stopt even en kijkt me aan. 'Zou je met mij op een date willen?' ik kijk hem nu in zijn ogen aan en begin te glimlachen. 'Ja, heel graag.' Ik geef hem ene knuffel en ga na een tijdje weer liggen.

'wat dacht je van vrijdag na school?' Ik knik. 'Ja, ik kan wel.' Ik glimlach weer naar hem en hij gaat nu ook liggen.

'Hey, komen jullie eten? We eten boerenkool.' We staan allebei op en lopen naar beneden toe.

Tijdens het eten is het gezellig. We praten over van alles en niemand die niet meepraat. Ik wou dat het altijd zo was. Geen zorgen en geen problemen.

Tijdens het eten wordt ik gebeld. Ik neem op en ga naar de gang toe zodat niemand wat hoort.

'Met Sanne.' 'Hoi Sanne met Tessa van de politie. Ik wou je even mededelen dat je vader bekent heeft dat hij je heeft verkracht. En omdat dit zo is kan hij 10 jaar celstraf krijgen. Je moet wel alleen getuigen. Kan je morgen naar de rechtbank komen voor je verklaring?' ik denk even na. Ik heb morgen niets behalve school, maar dat boeit me niet echt. 'Ja ik kan wel. Hoe laat moet ik er wezen?' 'Kan je er om 11 uur wezen?' 'ja dat moet lukken ik zie je dan.' Ik hang op en loop naar de woonkamer toe.

'En waarom ben jou nu zo vrolijk? Nog vrolijker dan net.' Ik lach. 'Mijn vader heeft bekend en kan 10 jaar cel krijgen. Ik moet morgen getuigen ofzo.' Ik geef Lars een knuffel en ga dan weer verder eten.

' Zal ik met je meegaan?' Vraagt Lars. 'Ja. Als je wilt heel graag.'  



the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu