KRL 63

17K 1.4K 1.3K
                                    

  Ateş öne atlıyarak  bir değil bin canım olsa  hiç düşünmem hemen veririm" dedi.

  Fatih biraz tırsarak "Ben de onun için canımı vermeye hazırım." dedi.

  Aziz "Tamam lan madem Elfida için ölmeye hazırsınız işte silahlarınız orada.  Alın bıçak ve satırı sağ kalan Elfida yı alır.   Ben buradayım. Başlayın bakalım." diyerek ellerini arkasında kavuşturarak beklemeye başladı.

  Ateş ve Fatih bir birlerine bakıyorlardı. Ateş" Ulan bu manyak adam şaka yapmıyor. Tamam ben bu Fatih şerefsizini öldürürüm ama Elfida ben Fatih'i öldürdüğüm için bir ömür bana düşman olur. Ben daha bu şerefsizin hain olduğunu ispaylıyamadım. Bu şekilde Elfida yı elde edemem." diyerek bıcak ve satıra hamle yapmıyordu. 

  Fatih, Ateş'in gözlerine bakarak" Ondan önce davranır Satırı alırsam daha güçlü olurum. Bu şeref yoksunu adi saman alevini öldürsem Elfida tamamen benim olur. Hem babasının da taktirini kazanmış olurum."  Diyerek satıra doğru hamle yaptı.

  Fatih' e bakan Ateş yerinden kımıldamadı.  Fatih satırı tutup çekmeye başladı. Satır donmuş etten çıkmıyordu.

  Aziz, Ateş'e bakarak" sen sevdiğin için savaşmıyacakmısın? "diye sordu.

Ateş parmağı ile Fatih' i gösterip" O hain şerefsizin gerçek yüzünü Elfida ya göstermediğim sürece bütün çabalarım boşuna olur. O korkak haini çıplak ellerimle de öldürüm. Silaha gerek yok.  Lakin onu öldürmekle Elfida'yı kazanmaktan öte ömür boyu kaybederim. " dedi.

   Aziz ciddi bir ses tonu ile " sen onu öldürmezsen o seni öldürecek. " dedi

   Ateş net bir şekilde " Ben onsuz zaten yaşıyan bir ölüyüm. Ben Elfida'nın benden nefret edeceği bir hayat istemiyorum. Güçü yetip öldürebilirse öldürsün. " dedi

  Fatih satırı çıkarmak için öyle bir odaklanmıştı ki konuşulanları duyamıyordu. Yaşama hırsı gözünü kör etmişti.  Satırı çıkaramıyacağını anlayınca karar değiştirip bıçağa yöneldi.

  Aziz hangisinin Elfida yı daha çok sevdiğini ve handisinin daha cesur olduğunu öğrenmek istiyordu. Bir nevi test yapıyordu.   Elfida nın sevdiği değil Elfida yı seveni bulmak istiyordu.  Çünkü Elfida'nın sevdiği onu mutlu etmiyebilirdi. Ama Elfida'yı canından çok seven her halükarda onu mutlu ederdi.   Her baba kızını evlendirdikten sonra onu koruyup kollayacak ve zarar vermiyecek bir damat isterdi.

   Aziz her babadan farklı sayılmazdı.  Onun tek farkı kendine has damat seçme teknikleriydi.  Buzlu etlere sapladığı bıçak ve satırı ikisinin de çıkaramıyacağını biliyordu. Bu sebeble rahatlıkla bilof yapıyordu. 

   Bir çeşit sınavda olduklarını bilmeden Ateş ve Fatih baskı altında gerçek kişiliklerini ortaya koyuyorlardı.  Aziz'in kafasında daha önemli bir şey vardı.  Okul da bir kişinin kendini öldürmesi büyük bir tedbirsizlikti.. Masum bir gencin ölümüne sebeb olmak beyaz eldiven getirmek demekti. Teamüllerde hiç bir zaman zaafiyet gösterilmemesi gerekirdi. Bu sebeple sorumlular her kimse cezalarını çekeceklerdi.    

    Aziz ağır adımlarla yürüyerek Ateş'in yanından geçti ve Fatih' e doğru yürümeye başladı.  Fatih hala bıçağı çıkarmaya çalışıyordu.  Aziz  Fatih'in omuzundan tutup yüzünü çebirdikten sonra tek eli ile Fatih'in boynunu sıkmaya başladı.  "Benim soktuğumu benden başkası çıkaramaz."  Diyerek sol eli ile zorlanmadan bıçağı çekip çıkardı   bati nefessiz kalmış çırpınıyordu.  Nefessiz kalmaya daha fazla  dayanamayarak şuurunu yitirip bayıldı.  Aziz sağ eli ile satırı çekip Ataş'e doğru yürümeye başladı.   Bıcağı beline satırı da ceketinin gizli bölmesine yerleştirdi.    Fatih' e yaptığı gibi Ateş'in boğazını da sıkmaya başladı.  "Ölen çoçuk hakkında ne biliyorsun? Bildiklerini anlat. Aksi taktirde senin de sonun onun gibi olacak dedi. Ateş çırpınırken hiç bir şey bilmiyorum. Zaten bilsem de kimse benden söylememi istemediğim bir şeyi söyletemez. Senden korkmuyorum.   Ne yapacaksan yap "diyerek Aziz'e diklendi.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin