KRL 53

18.4K 1.4K 774
                                    

Herkes şaşkın şaşkın etrafa bakarken sırtı dönük birinin duvara resim çizdiğini gördüler. Kılıç" selam aleykum gardaş. Allah kurtarsın" diyerek güldü.  Fatih sekerek sırtını duvara yasladı.   Hayal donmuş etlere parmağını bastırıp len bakın et ete değince bir şey olmuyormuş. Ahaha hah " diyerek gıcık bir şekilde güldü.    Soğuk oda baya kalabalıktı.  Buse, Fatih'in etrafında dolanıyor. Tanışma bahanesi ile ona kanca takmaya çalışıyordu.  Kılıç sesini yükselterek" Allahın selamını verdik. Biz selamı alınmıyacak adam mıyız ulen. " diye bağırınca  yüzü duvara dönük olan Ateş arkasını dönmeden" Sesinizi çıkarmadan durun.  Gürültü yapanı dikerim. " diyince Halit hariç hepsi şaşkınlık içinde kalarak sinirlendiler.  Fatih ve Kılıç aynı anda" Ne diyorsun lan sen? "Diyerek tepki gösterdiler.

Kılıç  bu sözün üzerine Sakin duramıyarak Ateş'in üzerine doğru yürümeye başladı.  Tam Ateş'in omuzundan tutup kendine doğru çevirecekken, Ateş dönerken  elinin tersi ile Kılıç' in çene kısmına sert bir yumruk vurdu.  Kılıç sendeleyerek  bir iki adım geriye doğru gitti.  Ateş arkasını dönmesi ile Fatih'i görmenin şaşkınlığı ile baka kaldığı sırada Kılıç güçlü bir yumruk darbesi ile Ateşi duvara yapıştırdı. Ateş önce duvara yapışıp, sonra yere yığıldığında  Fatih de aynı şaşkınlıkla ona bakıyordu. İkisi de burada karşılaşmayı beklemiyordu.    Fatih, Kılıç'a bakarak "Eline sağlık kardeş, sen yapmasan ben yapacaktım." dedi gülerek.    

Kılıç sert bakışları ile "Önemli değil Fatih kardeş. Bu arkadaşın anladığı dil buymuş." Diyerek yerden kalkmak isteyen Ateş' in karnına iki tekme daha vurup Fatih'in yanına doğru yürüdü.  Halit hiç tepki göstermeden kendi kendine konuşuyor olanları kafasına yazıyordu.  Hayal "Olley kavga var diyerek yerinde zıplıyarak alkış yapıyordu.

   Buse koşarak Ateş' in yanına gidip yardım etmeye çalışıyordu. Ateş ellerini yere koyup,yerden destek alarak ayağa kalkmaya çalışıyordu.   Kalkmaya çalışırken öfke kusan gözler ile Fatih' e bakıyordu.  Fatih ise pis pis sırıtarak gülüyordu . Ateş, Buse'nin yardımını ile ayağa kalkıp kendine gelince " Lan şerefsiz, senin ne işin var burada. Eceline mi susadın?   Elfida'yı kandırabilirsin ama beni kandıramazsın." diyerek üzerinene doğru koşmaya başladı.  Fatih'e yumruk vuracağı sırada Kılıç Ateş'in  bileğini tuttu. Fırsattan yararlanan Fatih, Ateş' e sert bir yumruk vurdu. 

*********

    Elfida, Meleğ'i ikna ettikten sonra Aynur ile konuşmak için müdür yardımcısının  odasına gitti. Kapıyı tıklayarak içeri girdi.  "Değerli müdür yardımcım Aynur ablam müsaitsen seninle çok önemli bir konuda konuşabilirmiyiz." dedi hafif gülerek kırmızı deri koltuğa  oturdu.  Aynur "Anlat bakalım, yine nasıl bir bela ile geldin." dedi çayını yudumlarken.   Elfida, Aynur dan hiç çekinmez ona çok güvenirdi. Bu konuyu ancak onunla konuşarak çözebileceğini düşündüğü için rahat rahat anlatmaya başladı. "Şimdi abla sana güveniyorum. Bu konu tamamen aramızda kalacak. Bir arkadaşımın başına olmadık bir iş geldi."

-"Bırak lafı çevirmeyi de ne oldu? Ne istiyorsun onu anlat?"

-"Tamam. Biraz önce bahçede kavga olduya.."

-"  Şu senin eski çocuğu  soğuk odadan çıkarmamı istiyorsun. Merak etme yanlız değil. Yeni gelenler de yanında sıkılmazlar.."

-"Yok abla konu o değil. Diğer ikisi.... Dur bi dakika!!! Yeni gelenleri neden soğuk odada?"

-" Yeni gelenler baya bi manyak. Cellad müdür de manyaklık yapmadan önce bir daha düşünsünler diye hepsini soğuk odaya gönderdi."

-"Hepsi derken? Fatih'i koymadı dimi?"

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin