KRL - 18

31.2K 2.2K 2.9K
                                    

Aynur "Elfida çabuk yanıma gel, hemen!" diyerek Elfida‘ya doğru yürümeye başladı. Elfida, Aynur'a doğru yaklaşırken "Abla sakın mezarcıyı vurmayın. Kötü bir niyeti yok. Sadece beni korumaya çalışıyor."  diyerek yürümeye devam etti.  Aynur, Elfida'nın kolundan çekerek "Mezarcı bırak o adamı, seninle bir işimiz yok."  dediği sırada gelen silah sesi ile korumanın biri yere yığıldı.

   Aynur, Elfida’yı kolundan tutarak kulübenin arkasına saklandı. Mezarcı gelen silah sesini duyunca kendine gelip korumayı bırakarak ağacın arkasına geçti.

Anti Yıldız Avcıları (AYA) etrafı sarmış ateş  ediyorlardı. Aynur "Bizi koruyun, sonra da kontrollü bir şekilde geri çekilin." emrini verdikten sonra Elfida'yı önüne alarak kaçmaya başladı.

   Mezarcı çatışmanın ortasında kalmıştı. Yıldız avcıları öldürmek için ateş ediyorlardı. Aynur'un adamları ise koruma ateşi açıp Elfida ve Aynur'un güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlamaya çalışıyorlardı. Mezarcı mezarlığın her yerini avucunun içi gibi biliyordu. Gözleri kapalı bile olsa rahatlıkla yürüyebilirdi. Bu sebeple Yıldız avcılarının tam olarak nerelerde gizlenip ateş açtıklarını tahmin edebiliyordu. Kendisine yakın olan avcılara   sürünerek yaklaşıyordu.

Tuğba, Aynur ve Elfida'nın hemen peşlerinden giderek yakın korumada tutuyordu. Arabalara yaklaştıkların da üç kişi birden ateş etmeye başladı. Elfida arabanın arkasına saklanarak "Bana da silah verin." diye bağırdı. Aynur karşı ateşte bulunarak "Sakın kafanı çıkarma oradan." diye bağırıp ateş etmeye devam ediyordu. Aynur ve Tuğba avcılardan ikisini vurmuş biri kalmıştı.  Tuğba ateş etmeye devam ederken Aynur, Elfida'ya "Arabaya bin çabuk." diyerek kendisi de şoför koltuğuna geçti. Tuğba ateş ederek arabaya doğru geri deri geliyordu. Avcının ateşi ile kolundan vurulup yere düşünce Aynur keskin nişancılığını kullanarak avcıyı kafasından vurdu. Arabadan inerek Tuğba’yı kontrol etti. " Mermi omuzunu sıyırmış."  diyerek Tuğba'nın kolundan tutup Elfida'nın yanına, arka koltuğa oturttu. Ön koltuğa geçerek hiç beklemeden gaza basıp mezarlıktan uzaklaşmaya çalıştı.

    Mezarcı  gizlendiği yerden Yıldız avcılarının sayısını tespit etmeye çalışıyordu. Yaklaştığı ekipte dört kişi dağınık bir şekilde mevzilenerek ateş ediyorlardı. Mezarcı yakınındaki avcıya sessizce yaklaşarak hızlı bir şekilde bir elini adamın çenesine diğer elini kafasına koydu ve seri bir şekilde çevirip boynunu kırdı. Hemen sol tarafında duran başka bir avcıya yine sessizce yaklaşıp elindeki bıçağı boynuna sürerek işini bitirdiği sırada sağ ön çaprazdaki adam mezarcıyı fark etti. Mezarcı elindeki bıçağı fırlatarak adamın göğsüne sapladı.  Bir kişi kalmıştı. Mezarcı ona doğru yaklaşıyordu. Bir adım kalmıştı ki arkasındaki sesi duyan yıldız avcısı arkasına döndü silahı ile. Mezarcı, adamın elindeki silaha tekme vurarak silahı uzaklaştırdı. Adam mezarcının tekmesine karşılık sert bir yumruk atarak mezarcıyı yere yıktı. Adam yere düşen mezarcının üzerine atlayarak yerde boğuşmaya başladılar.  Yıldız avcısı mezarcının boğazını iki eli ile sıkıyordu.  Mezarcı da adamın böbreklerine vurarak kurtulamaya çalışıyordu. 

   Aynur'un kaçması ile korumalar da geri çekilmeye başlamıştı. Yıldız avcıları geri çekilen korumaların peşine düşmüşlerdi.  Aynur arabayla giderken "Tuğba durumun nasıl?" diye sordu.

  Tuğba "Komutanım beni merak etmeyin, basit bir sıyrık." diye cevap verdi.

   Aynur arabayı kullanırken Elfida’ya bakarak "Sen ne yaptığını sanıyorsun? Az kalsın ölüyordun. Neden İstanbul’a gelmemen gerektiğini şimdi anladın mı?"  dedi sinirle.

   Elfida "Eğer izin verseydiniz böyle olmazdı. Güvenli bir şekilde gider gelirdik. Hem o adamlar benim yüzümden değil, sizin yüzünüzden mezarlığa geldiler. Sizi takip etmiş olmalılar.  Yoksa beni nereden bulacaklardı?" dedi karşılık vererek. 

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin