Krl-1-Elfida 2.bölüm

80.7K 3.4K 6.1K
                                    

Düzenleme tarihi (29.05.2022)

***

Maskeli Hanımefendi, görüntüleri izledikten sonra hafif tebessüm etti. İçin için gururlanıyordu. Elfida, aldığı sıkı eğitimlerin hakkını vermişti. “Yalnız dövüşürken gereksiz yere zaman kaybetti. Biraz daha hızlı olmalıydı.” diye düşündü.

"Sakın hayatına müdahale etmeyin. Kendi ayakları üzerinde kalmayı öğreniyor. Dayak yese bile karışmayın. Dediğim gibi her gün ayrı biri takip edecek. Asla takip edildiğini anlamayacak. Takip edildiğini anladığı anda eğitimin bir safhasını daha geçmiş olacak. Kayıp Ruhlar lisesine kayıt olması için ikna etmemiz gerekiyor."

 Talimat verdikten sonra elinin tersiyle  ‘Gidebilirsin.’ manasında  işareti yaptı. Takip eden koruma çıktıktan sonra Elfida’nın dövüştüğü videoyu tekrar açıp bir kez daha izledi.

********


Elfida kan lekeli ajandayı kaldığı yerden okumaya devam ediyordu. Ajandayı burnuna yaklaştırıp kokladığında yıllanmış kan kokusu hissetti. Onun yaşında herhangi biri bu kokuyu alsa günlerce midesi bulanır ve yemek yiyemezdi.

 Elfida ise psikopatça keyif alıyordu. Merakla sayfaları çevirirken, okuduğu her sayfayı hayalinde canlandırıyor, o anı yaşıyormuş gibi haz alıyordu. Göz kapaklarının ağırlığına  daha fazla okumasına engel oldu. Ajandayı kapatıp güzelce sakladıktan sonra yastığa başını koyduğu gibi uyuya kaldı.

 Sabah, kapısı vurulduğunda kalkamıyordu. Gece geç saate kadar ajandayı okuduğu için uykusuz kalmıştı. Zorlanarak gözlerini açıp, saate baktı.

Eyvah! Servisin gelmek üzere.

Sabah sporu yapılmamış, kahvaltıyı geçin üzerini giyinmeye bile zamanı yoktu.

Hızla yataktan kalkıp, paldır küldür üzerini değiştirdi. Servis aracının kornası yangın alarmı gibi peş peşe çalıyordu. Merdivenlerden bir maymun gibi zıplayıp dışarı çıktı.

 Servis aracı hareket etmiş, yavaş yavaş ilerliyordu. Elfida bir sokak boyunca koşup el kol hareketleriyle şoförü dikkatini çekmeye çalıştı.

Koştuğu için nefes almakta zorluk çekiyordu. Şoför köşeyi dönmeden önce onu fark etti ve durdu. Elfida, yapamadığı sabah sporunu koşarak yapmıştı. Hızlı hızlı nefes alıp verirken otobüsteki diğer öğrenciler dalga geçerek ona bakıyorlardı.

 Elfida'nın servise bindiği gören korumalardan biri aracıyla servisi takip ederken, diğeri etrafı kontrol ettikten sonra evin kapısının önüne gelip zile bastı. Kapıyı yine kendisi gibi gizli koruma olan hizmetçi açtı. Kapı açılınca siyah zarfı gösterip içeri girdi.  

 Hizmetçi evin hanımı konumundaki Aynur'a haber verip vazifesine döndü.  Aynur, siyah zarfı duyunca önemli bir haber olabilir endişesi ile hemen gelen korumanın yanına gitti. Koruma saygısını ifade ettikten sonra, Elfida'nın akşam yaptıklarını gösteren videoyu seyrettirdi. 

" Maskeli Hanımefendi, Elfida için vaktin geldiğini söyledi. Onunla konuşup ikna edecekmişsiniz. Mutlaka isteyerek Kayıp Ruhlar Lisesine gitmeli. Bu sebeple ikna etmek için çaba sarf etmelisiniz." 

 Aynur hem izlediği videoya şaşırmıştı hem de Hanımefendinin neden bu kadar acele ettiğine. Bu acele isteğe bir türlü anlam veremiyordu. Aynur’a göre Elfida o okula gitmek için henüz hazır değildi. Özellikle de o okula gidip lider olabilecek güce ve sabra henüz erişemediğini düşünüyordu.

Kayıp Ruhlar Lisesi; psikopat, sadist, mazoşist gençlerin okuduğu bir liseydi. Elfida orada yapabilir mi? Bunun için çok erken. Öfke kontrolünü sağlayamıyor. Sabretmeyi bilmiyor. Eğer o okulda başarılı olamazsa anne ve babası gibi lider olamaz. O okuldaki hiçbir öğrenciden zayıf. olmamalı. Tek bir öğrenci bile onu aşağılar veya ondan güçlü olursa tüm planları boşa giderdi.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin