KRL 45

21.9K 1.9K 679
                                    

Alya "Evet ya Cellad komutan sen Kıbrıs'ta değilmiydin? Neden bizi onlar değil de sen karşıladın.?"

  Cellad "Arkadaşlar işte tam da sorunumuz  bu. Maskeliyi ve Aziz komutanı tuzağa düşürerek esir aldılar." diyince üçü de aynı anda "ne esir mi alındılar" diye tepki verdiler.

Sarı "Cellad komutan bizimle dalga geçme  Kim Aziz ve Sıla gibi iki büyük güçü esir alabilecek kadar güçlü olabilirki?" dedi şaşkınlıkla bakarak.

Cellad tek kelime söyledi "Habeş"

   Berko "Habeş de kim.. Nasıl cesaret eder böyle bir şeye." diye sinirli Br şekil de bağırdı.

   Cellad sakinleştirmeye çalışarak "Olan oldu. Ama korkmaya gerek yok. Elimizde  Habeş'in öz kardeşi var. Küçük maskeli sayesinde Aziz komutan ile maskelinin hayatı kurtuldu." dediği sırada Alya şaşırarak "Küçük maskeli?" dedi.

  Cellad gülümseyerek "Elfida, çok zeki bir kız. Yağız komiser bizim kızı tuzağa düşürmek istemiş. Bizim kızda numara çok. Yağızın numarasını yemiş gibi davranmış bir süre. Sonrada Yağız komiser hop kendi eli ile geldi kucağımıza oturdu." diye karşılık verince hepsinin yüzünde  ufakta olsa bir gülümseme oluştu.

   Berko "Helal be kızıma, ee nede olsa Aziz ve Sıla'nın kızı. Başka türlü olması beklenemezdi.  Cellad şimdi anladığım kadarı ile bi takas olacak. Ama bu takasta Habeşi yakalayacağız öyle mi?"

-"Aynen öyle. " dediği sırada telefonu çaldı. Arayan kişi Elfida'ydı. Cellad meşgule alınca Elfida ısrarla aramaya devam etti. Cellad telefonu açarak" Şu an müsait değilim sonra konuşalım" dedi.

   Elfida sinirli bir şekil de "Cellad baba" Bana söz verdin. Anne-babamın kurtulması için ben de orada olacaktım. "

  -"Kızım bu çok tehlikeli bir operasyon. Seni bu riske atamazdım."

-" Müdürüüüm, bakın anne ve babamın hayatı için ben canımı feda ederim.  Beni bundan nasıl mahrum edersiniz?"

-"Kızım bak şu anda aileni kurtarmak için plan yapıyoruz. Vaktimiz çok yok oyalama lütfen. " dediği sırada Alya telefonu Cellad'tan alıp" Elfida ben Alya ablan. " dedi.

  Elfida, Alya ismini duyunca aşırı sevinerek Ablam döndünüz mü sonunda."

-"Döndük kuzum, seni çok özledim. Neler yapmışsın sen öyle. "

-" Ablacığım eee artık küçük Elfida yok. Büyüdüm, senin öğrettiklerin sayesinde elimden hiç bir şey kaçmıyor. "

-" Aferim kız sana. "

-" Ablacığım şu Cellad müdüre bir şey söyle ya. Benim yaptığım planla komiseri yakalıyoruz. Sonrada beni plan dışına atıyor. "

-" Kuzum bak bu Komiserin abisi çok tehlikeli biri. Ama bizim kadar değil. Sana bir operasyon sözüm olsun. Ayrıca da annen ve babanı sapa sağlam kurtarma sözü veriyorum. Şimdi akıllı bir kız ol söz dinle. Gerçi söz dinlemezsin ama bu sefer farklı. Gerçekten söz dinle ve bir delilik yapma. "

-" Abla tamam sana güveniyorum. Bali birilerini gönder bizi alıp İstanbula getirsin. "

-" Şu an Kıbrıs'ta olmanız daha güvenli sizin için. Burası çok karışık. Toplantıya dönmem gerekiyor. Endişelenmene gerek yok. En kısa sürede görüşeceğiz. Öptüm. "

-" Off abla ya. Tamam. Haber bekliyorum bak. Görüşürüz. Bende seni öpüyorum. " diyerek sitem kar bir şekil de telefonu kapattı. Elfida Cellad'ı bulma uğruna kahvaltıyı kaçırmıştı. 

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin